Jurek Bemanning

Ekonomiassistent till myndighet i Solna

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

 

 

Arbetsbeskrivning

Till en myndighet i Solna söker vi nu en ekonomiassistent. Under uppdraget kommer man arbeta mellan 50-100%. Start är den 3 september och pågår fram till den 31/3-2019, med möjlighet till förlängning.

 

 

Arbetsuppgifter

Arbetet som ekonomiassistent är självständigt och innebär huvudsakligen att du arbetar med den löpande redovisningen, kund- och leverantörsreskontra, fakturering, månadsavstämningar, årsbokslut m.m.

 

 

Vem är du?

Vi söker dig som har minst gymnasieutbildning samt en ekonomisk vidareutbildning. Du har även minst tre års arbetslivserfarenhet som ekonomiassistent. Du har goda kunskaper i MS Office och är van vid att arbeta i något bokföringssystem. Det är meriterande om du har erfarenhet av Agresso samt E-handel i Visma Proceedo. Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.

 

Som person är du noggrann, lösningsorienterad och har ett intresse för redovisning och kan arbeta självgående.

 

 

Du erbjuds

Ett konsultuppdrag på en myndighet i Stockholm. Uppdraget är på 50-100%, med start 3/9 och löper 7 månader med möjlighet till förlängning. Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du kommer vara anställd av Jurek men arbeta ute hos vår kund. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt. I ditt CV är det viktigt att det tydligt framgår att du uppfyller de krav som ställs för tjänsten.

 

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef My Bergdahl på my.bergdahl@jurek.se

 

Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se.

 

Vi tar inte emot ansökningar via email. Vi ser fram emot att höra från dig!

 

 

Lön

Enligt överenskommelse

 

 

Sista ansökningsdag

Intervjuer sker löpande

 

 

Område:
Solna
Stockholms län

 

Anställning: 
Visstid Heltid

 

Kontakt:
My Bergdahl
my.bergdahl@jurek.se

 

 

 

 Ansök nu

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Ekonomiassistent till myndighet i Solna