Jurek

Ekonomiassistent till börsnoterat bolag på söder

Arbetsbeskrivning

För kundsräkning söker vi nu en ekonomiassistent inom leverantörsreskontra. Du kommer självständigt ansvara för hela leverantörsreskontra flödet, granska differenser, rapportera in moms- och sociala avgifter samt göra reserveringar vid bokslut. Vidare kommer du ansvara för avstämningar vid bokslut och stötta övriga ekonomiavdelningen.

 

De huvudsakliga arbetsuppgifterna innefattar:

• Leverantörsreskontra

• Granska differenser

• Rapportera in moms- och sociala avgifter

• Reserveringar

• Avstämningar

• Ad hoc uppgifter

 

 

Vem är du?

Du har troligen erfarenhet från rollen som ekonomiassistent och fördelaktige inom leverantörsreskontra. Vi kommer se det som meriterande om du har jobbat i Navision och du har även goda kunskaper inom Excel. Som person är du nyfiken, noggrann och du lägger stor vikt vid att saker och ting blir korrekta. Vidare är du positiv och hjälpsam och motiveras av att jobba i team. 

 

 

Du erbjuds

Du erbjuds ett konsultuppdrag med omgående start och som förväntas fortlöpa fram till årsskiftet, och med chans till förlängning. Kunden har sitt kontor i nära anslutning till Hornstulls tunnelbana och du kommer utgå från kontor ca 3 dagar i veckan. Resterande tid kommer arbetet vara förlagt på distans. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef, Manda Kristensson på manda.kristensson@jurek.se

 

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

 

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

 

Välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

 

Område

Stockholm

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 23 juni

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Ekonomiassistent till börsnoterat bolag på söder