Jurek Bemanning

Ekonomiassistent till MAQS Advokatbyrå

Att arbeta på en affärsjuridisk byrå är utmanande, utvecklande och roligt. Som medarbetare på MAQS erbjuds du mycket goda utvecklingsmöjligheter på en arbetsplats där kreativitet uppskattas. Våra kärnvärden är enkelhet, tillgänglighet och nyfikenhet men högst av allt värdesätter vi en god stämning på arbetsplatsen.

Arbetsuppgifter
Till MAQS trevliga ekonomiavdelning söker vi nu en ekonomiassistent till ett föräldravikariat. Vikariatet som sträcker sig över drygt ett år är en konsultanställning på heltid med start april 2018. Ekonomiavdelningen som sitter i fräscha lokaler mitt i centrala Göteborg består av fem personer och sköter ekonomin för MAQS Göteborgs- och Stockholmskontor.

På denna avdelning som präglas av prestigelöshet, gemenskap och högt i tak är det lätt att trivas och mycket kollegial stämning. Din arbetsdag kommer att vara både utvecklande och rolig, där fokus kommer vara på arbete med leverantörsreskontran. Du kommer att ansvara för hela processen från inskanning av fakturor, kontering till betalning och avstämning.

Vem söker vi till denna spännande tjänst?
Till denna roll söker vi dig som gillar att arbeta med siffror, har akademisk examen eller annan eftergymnasial utbildning med inriktning på ekonomi. Tidigare erfarenhet av leverantörsreskontra är önskvärt men inget krav, extra meriterande är om du har arbetat i ekonomisystem som Maconomy eller Medius.

Vi tror att du som söker är strukturerad, noggrann och engagerad i dina arbetsuppgifter. Är du dessutom serviceinriktad, flexibel och har en god känsla för siffror kommer du troligtvis trivas väldigt bra i din nya roll som ekonomiassistent.
Varmt välkommen med din ansökan för möjligheten att få utvecklas, ha roligt på jobbet och bli en del av ett härligt och kompetent team på MAQS advokatbyrå!

Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Julia Järvholm, julia.jarvholm@jurek.se, +46707144405. Ansök på www.jurek.se

Område:
Göteborg
Västra Götalands län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Julia Järvholm

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 19 mars . Arbetsort : Göteborg

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Ekonomiassistent till MAQS Advokatbyrå