Jurek Bemanning

Engagerad och driven ekonomiassistent sökes!

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu för kunds räkning en ekonomiassistent till ett företag som är verksamma inom fastighetsbranschen. Kontoret präglas av en riktigt härlig atmosfär och ligger mitt i centrala Göteborg. I rollen så ingår främst kontering av leverantörsfakturor men också andra ekonomirelaterade arbetsuppgifter.

Detta är en konsultanställnig med start omgående som sträcker sig till minst sista oktober 2019 med chans till förlängning. Vill du bli en del av ett varmt, kompetent och trevligt team där du dessutom får växa och utvecklas i din roll tar jag med glädje emot din ansökan!


Vem söker vi?

Vi ser att du som söker har minst något års erfarenhet av arbete som ekonomiassistent och är självgående i din roll. Det är meriterande om du har arbetat i Agresso tidigare. Du som söker är trygg, prestigelös och duktig på att samarbeta med andra. Vidare tror vi att du är lyhörd, social, initiativtagande och sprider glädje och en god energi omkring dig.


Du erbjuds

Du erbjuds en rolig roll som ekonomiassistent i fina lokaler i Göteborg. Tjänsten är ett konsultuppdrag med start omgående som sträcker sig till minst oktober 2019. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Julia Järvholm på julia.jarvholm@jurek.se. Välkommen med din ansökan via www.jurek.se.


Om företaget

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.


Område:

Göteborg
Västra Götalands län

Anställning: 

Visstid Heltid

Kontakt:

Julia JärvholmAnsök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 29 maj . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 29 april

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Engagerad och driven ekonomiassistent sökes!