Jurek Bemanning

Ekonomiassistent till långsiktigt uppdrag

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu för kunds räkning en ekonomiassistent till ett mycket trevligt företag beläget i Göteborg. Här välkomnas du till en arbetsplats med god stämning, trevliga kollegor och härligt arbetsklimat. I din roll som ekonomiassistent ingår arbetsuppgifter som löpande bokföring av leverantörsfakturor, kontering, hantering av attestflöde, periodiseringar, följa upp betalningspåminnelser, upplägg av nya leverantörer samt löpande kontakt med verksamheten i leverantörsfaktura frågor.

Du kommer också vara delaktig i månadsbokslut samt arbeta med processförbättringar och delta i projekt för att effektivisera arbetet.
Detta är en konsultanställning som sträcker sig till januari 2019. Vill du bli en del av ett varmt, kompetent och trevligt team där du dessutom får växa och utvecklas i din roll tar jag med glädje emot din ansökan!

Vi söker dig som...
Är minst gymnasieekonom och har dokumenterad yrkeserfarenhet från arbete med leverantörsreskontra under minst 3 år. Du är duktig på Excel och har erfarenhet av affärssystemet Agresso och Opto.

Vidare tror vi att du är självgående, serviceinriktad och har en god samarbetsförmåga. Du är duktig på att strukturera upp ditt arbete och har förmåga att utföra dina arbetsuppgifter med god kvalitet trots att det kan bli stressigt ibland.

Du erbjuds
Du erbjuds en bred roll med spännande arbetsuppgifter på ett expansivt företag beläget i fräscha lokaler i Göteborg. Tjänsten är ett långsiktigt konsultuppdrag som sträcker sig till januari 2019. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Julia Järvholm på julia.jarvholm@jurek.se. Välkommen med din ansökan via www.jurek.se.

Om företaget
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Område:
Göteborg
Västra Götalands län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Julia Järvholm

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 17 maj . Arbetsort : Göteborg

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Ekonomiassistent till långsiktigt uppdrag