Jurek Bemanning

Service Coordinator till internationellt bolag

Om företaget
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Arbetsbeskrivning
Till vår kund, ett globalt bolag i Kista inom hemelektronik och teknik, söker vi nu en Service Coordinator för ett konsultuppdrag med start omgående som förväntas pågå till slutet av november.
I rollen som Service Coordinator hos vår kund kommer du att arbeta med att säkerställa att bolaget håller en hög service genom att följa upp bolagets kundnöjdhet och agera utifrån resultatet. Du kommer även att följa upp SLA (Service-lever agreement) för att sedan agera utefter detta för att optimera resultatet. I arbetsuppgifterna ingår även att implementera servicerutiner och policies hos bolagets service centers och återförsäljare. Du kommer även att följa upp relevanta KPI:er och rapportera dessa till Nordic Head Office.

Vem är du?
Till detta uppdrag söker vi dig med minst 3 års tidigare erfarenhet av liknade arbetsuppgifter i en roll som koordinator, projektledare eller team ledare. Du har erfarenhet av servicearbete och "after-sales" och det anses som meriterande med erfarenhet från en organisation inom teknisk support. Som person ser vi att du har ett stort kundfokus och gillar att lösa olika typer av problem. Vidare trivs du att arbeta i ett högt tempo och har en förmåga att prioritera. Du är flytande i både svenska och engelska.

Du erbjuds
Du erbjuds en spännande roll i ett bolag inom hemelektronik och teknik i Kista. Detta är ett konsultuppdrag på heltid med start omgående, som kommer pågå fram till slutet av november med chans till förlängning. Du kommer arbeta hos vår kund men vara anställd som konsult hos Jurek Rekrytering & Bemanning.

För mer information kring tjänsten är du välkommen att kontakta evelina.thimper@jurek.se Du är välkommen att ansöka om denna tjänst via vår hemsida: www.jurek.se, vi tar inte emot ansökningar via e-post

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Evelina Thimper
evelina.thimper@jurek.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 13 juli . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Övrigt


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Service Coordinator till internationellt bolag