Jurek

Ekonomiassistent till internationell koncern i Västberga

Arbetsbeskrivning
I rollen som ekonomiassistent kommer du vara en del av ett team och jobba fokuserat med bokföring av leverantörsfakturor samt stötta i vardagliga ekonomirelaterade frågor.

Dina dagliga arbetsuppgifter kommer bland annat bestå utav:
• Registrering av nya leverantörer
• Ändra uppgifter i leverantörsregistret
• Administrera leverantörsfakturor
• Bokföra leverantörsfakturor
• Samt annat förekommande på inköp/ekonomi


Vem är du?

I rollen som ekonomiassistent söker vi dig som har tidigare erfarenhet från att arbeta i en liknande roll. Vi tror att du har någon form av ekonomiutbildning eller har förvärvat kunskapen ifrån ditt yrkesliv. Har du goda kunskaper i SAP eller Excel är det meriterande.

Vi ser gärna att du flexibel, lyhörd och lösningsfokuserad. Det är viktigt att du trivs i en organisation med högt tempo och att du kan jobba självständigt och i team. Du behöver ha en grundläggande förståelse för fakturahantering och vad som ska finnas på en faktura.


Du erbjuds

Du erbjuds en roll som ekonomiassistent på en internationell koncern där man ständigt jobbar för att utvecklas på ett individuellt plan samt som organisation. Du erbjuds ett konsultuppdrag på 4-6 månader där det även kommer finnas chans till ett övertag om bägge parterna är nöjda. Kontoret är beläget i Västberga industriområde.

Start är omgående. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Gabriel Spennare via mail: gabriel.spennare@jurek.se


Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

Område:

Stockholm
Stockholms län

Anställning:

Visstid Heltid

Kontakt:

Gabriel Spennare

 


Ansök nu

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 27 januari

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Ekonomiassistent till internationell koncern i Västberga