Jurek

Ekonomiassistent till expansiv advokatbyrå

Arbetsbeskrivning

Till vår kund inom advokatbranscher söker vi nu en ekonomiassistent där du får ta stort eget ansvar för ekonomin, administration samt stötta i konkursredovisningen till byråns klienter.

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

• Bokföra konkurser

• Löpande bokföring

• Kontakt med redovisningsbyrån

• Övergripande projektansvar

• Momsdeklarationer

• Administration kopplat till konkursförvaltning och rekonstruktioner

• Övrig administration 

 

 

Vem är du?

Du har troligen jobbat som ekonomiassistent i 2-3 år och vi ser det som meriterande om du tidigare har jobbat på en advokatbyrå alternativt redovisningsbyrå. Du har troligen en universitetsexamen inom ekonomi alternativ en yrkesexamen inom redovisning. Som person är du prestigelös, resultatorienterad och trivs i en entreprenöriell verksamhet.  Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du har en positiv inställning till utmaningar och ge god service.

 

 

Du erbjuds

Du erbjuds ett konsultuppdrag på 3-5 månader och för rätt person kan det även bli en överrekrytering. Kunden är under pågående expansion och du kommer ges en chans att växa tillsammans med bolaget. Kunden sitter idag på ett kontorshotell i centrala Stockholm. Start datum är förlagt till snarast möjligen.

 

Du blir anställd som konsult hos oss på Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef, Gabriel Spennare på gabriel.spennare@jurek.se

 

 

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration

 

Område: Stockholm

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 14 januari

Kategorier : Ekonomi & Finans Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Ekonomiassistent till expansiv advokatbyrå