Jurek Bemanning

Ekonomiassistent till bolag inom fordonsindustrin

Om företaget
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management, och vår grundinställning är enkel. Vi vill erbjuda våra kunder bästa möjliga rekrytering och bemanningstjänst.

 

För det krävs det att våra konsulter och kandidater är de bästa möjliga på marknaden. Därför ställer vi höga krav på såväl konsulter som kandidater, men i gengäld erbjuder vi också bland Sveriges allra bästa möjligheter till roliga, utvecklande och lönsamma uppdrag och anställningar för alla inom vårt nätverk. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag.

 

 

Arbetsbeskrivning
Nu söker vi en ekonomiassistent inom kundreskontra till vår kund i Sollentuna, med start omgående fram till 31/3-2019 med chans till förlängning för rätt person.

 

Som ekonomiassistent kommer du fungera som en länk mellan kundens outsourcade shared service center och interna organisation.

 

De huvudsakliga arbetsuppgifterna kommer att vara följande:

  • Hantera kundreskontra med matchningar & diverse utredningar
  • Manuella utbetalningar
  • Viss leverantörsreskontra
  • Månadsbokslut
  • Kontoavstämningar
  • Övrig löpande redovisning
  • Ad hoc förfrågningar

 

 

 

Vem är du?
Du har akademisk utbildning inom ekonomi med ett par års erfarenhet av reskontraarbete alternativt gymnasial utbildning med lång arbetserfarenhet inom ekonomi. Du har arbetat i SAP eller ett liknande affärssystem och har mycket bra kunskaper i Excel. BMW jobbar i ett helintegrerat system så det är stor fördel om du har ett intresse för hur processer hanteras i affärssystemet. Du arbetar obehindrat med svenska och engelska som arbetsspråk.

 

För att lyckas i rollen behöver du ta stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Du är serviceorienterad, anpassningsbar och är van att arbeta självständigt och hitta svaren på de frågor du får. Du motiveras av att få ta ett stort eget ansvar och bidra med din kunskap till teamet.

 

Rollen rapporterar till Redovisningschefen och är placerad på kontoret i Sollentuna.

 

 

Du erbjuds
Du erbjuds ett intressant och utvecklande arbete med engagerade och kunniga medarbetare i ett stabilt och framgångsrikt företag. Detta är ett konsultuppdrag vilket betyder att du kommer vara anställd hos Jurek Rekrytering & Bemanning men arbeta ute hos kund. Uppdraget är på heltid start omgående fram till 31/3-2019.

 

Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef, petronella.wilse@jurek.se alternativt 070775766.

 

Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

 

Område:
Stockholm
Stockholms län

 

Anställning: 
Visstid Heltid

 

Kontakt:
Petronella Wilse
0707-75 76 69

 

 

 

 Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 5 oktober . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Ekonomiassistent till bolag inom fordonsindustrin