Jurek Bemanning

Ekonomiassistent till bolag i City

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

 

 

Arbetsbeskrivning

Till vår kund som är ett internationellt konsultbolag i Stockholm City söker vi nu en ekonomiassistent/redovisningsassistent.

 

Bolaget är ett stort, framgångsrikt företag med god stämning och geografiskt sitter dem mitt i Stockholm City med mycket goda kommunikationsmöjligheter. Du kommer bland att arbeta med löpande redovisning, kund-och leverantörsreskontra, avstämningar, påminnelser, utlägg/reseräkningar, skatter och avskrivningar, utbetalningar m.m. Viktigt är att du har en förståelse för redovisning.

 

Uppdraget startar omgående och efter 6 månader är tanken att man blir överrekryterad till kunden.

 

 

Vem är du?

Du har några års erfarenhet från ekonomiarbete och vill nu utvecklas ytterligare inom redovisning på ett häftigt bolag. Som person ser vi att du är kommunikativ då du behöver prata/kommunicera och agera gentemot hela organisationen samt ge en god service. Vidare arbetar du detaljinriktat men har förståelse för helheten i ditt arbete. Du trivs med att axla självständigt ansvar samt är en god lagspelare som gärna bidrar med din erfarenhet och ditt positiva sätt i samarbetet med kollegorna.

 

 

Du erbjuds

Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Talent Manager, gabriel.spennare@jurek.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se. Vi ser fram emot att höra från dig redan idag. Välkommen med din ansökan!

 

 

Område:

Stockholm

Stockholms län

 

Anställning: 

Tillsvidare Heltid

 

Kontakt:

Gabriel Spennare

gabriel.spennare@jurek.se

 

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 20 februari

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Ekonomiassistent till bolag i City