Jurek Bemanning

Nu söker vi en nyfiken Applikationskonsult inom Hogia

Är du nyfiken, vill lära dig nytt och vara med där utveckling är en del av vardagen på ett modernt bolag med driv?
Läs då vidare!Arbetsbeskrivning

Som Applikationskonsult Hogia kommer du arbeta med utmanande och varierande arbetsuppgifter i en inkluderande och belönande atmosfär. Du kommer arbeta med kompetenta kollegor vilket skapar en miljö med hög nivå av innovation, flexibilitet och möjlighet till utveckling. Du ingår i affärsområdet Technology & IT och konsultgruppen Pay Solutions och rapporterar till Konsultchef PAY solutions.

I rollen som Applikationskonsult Hogia ansvarar du för uppstart av nya lönekunder på Hogia lönesystemplattform. Vidare kommer du att genomföra uppsättningar av Hogia databaser och medverka i effektivisering av lösningar och uppsättning. Du kommer även att arbeta med support till medarbetare kring bäst nyttjande av Hogiaplattformen. Arbetet sker i internationell miljö där vi har både internationella kunder och visst samarbete med kollegor från övriga Norden.


Vem är du?

Vi söker dig som har en god förståelse för löneprocessen och lönesystem. Du känner dig väldigt trygg och självständig i löneprocessen och har mest sannolikt en löneutbildning i botten Du har goda kunskaper i lönesystem och gärna av Hogia Lön. Har du erfarenhet av andra lönesystem är detta meriterande. Det är även meriterande med erfarenhet av projektledning. Vi ser gärna att du suttit med uppstarter och kvalitetssäkring av uppsättningar. Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift samt Office-paketet.

Som person är du analytisk och besitter en förmåga att förstå kundens behov och både se och skapa möjligheter på gamla problem. Du inger förtroende, har lätt för att skapa kundrelationer och bibehålla goda relationer. Du är strukturerad, självgående och har en stark vilja att fortsätta utvecklas. Vidare trivs i en föränderlig miljö, där du själv får ta egna initiativ och ha möjlighet att påverka, samt tycker om att arbeta nära både kunder och konsulter. Med andra ord brinner du för både lön och system, samt är en självständig teamplayer med skinn på näsan och har en härlig nyfikenhet!


Du erbjuds

Du erbjuds en utvecklande och stimulerande roll där du får vara med och påverka. Du kommer till ett modernt bolag med driv, högt i tak och till ett team av kompetenta medarbetare som arbetar tillsammans för att uppnå bästa resultat. Som medarbetare hos oss har du möjlighet till kontinuerlig kompetensutveckling, bland annat genom vår egna utbildningsakademi. Kontoret är beläget i härliga och fina lokaler i Solna. I denna rekrytering samarbetar Azets Insight AB med Jurek Rekrytering & Bemanning. Är du intresserad så är du välkommen att söka genom att skicka in ditt CV och du söker tjänsten via Jurek Rekrytering & Bemannings hemsida, www.jurek.se. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Monia Letmark på monia.letmark@jurek.se. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande – vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Varmt välkommen med din ansökan!


Om företaget

Azets är ledande aktör inom outsourcing av redovisning, lönetjänster, finansiell rapportering och konsultverksamhet i Norden. Vårt mål är att öka konkurrenskraftigheten genom att erbjuda ett komplett urval av outsourcingtjänster så kunden kan fokusera enbart på sin kärnverksamhet. Vi siktar även på att bli ledande inom digitalisering och fokuserar mycket på tillväxt och förvärv.

Sökord: Lönekonsult, Löneadministratör, Payroll Specialist, Payroll Consultant, lön, payroll, systemintresserad
 
Område:

Solna
Stockholms län

Anställning:

Tillsvidare Heltid

Kontakt:

Monia Letmark


Ansök nu

 

Ansök snarast . Arbetsort : Solna . Publicerat : 14 oktober

Kategorier : HR & Organisation Projektledning


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Nu söker vi en nyfiken Applikationskonsult inom Hogia