Jurek Bemanning

Ekonomiassistenter till konsultuppdrag

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu fler erfarna ekonomiassistenter för både kortare och längre konsultuppdrag i Stockholmsområdet. Som ekonomiassistent på konsultuppdrag kan innefatta löpande bokföring, fakturering, avstämningar, kund- och leveratörsreskontra.

Vem är du?
Vi tror att du har en gymnasie- eller högskoleexamen inom ekonomi eller annan likvärdig utbildning och har några års erfarenhet av liknande arbete. Som person är du noggrann, strukturerad och ambitiös och har en god samarbetsförmåga. Det är meriterande om du har erfarenhet av olika ekonomisystem samt besitter goda kunskaper inom MS Office, med fokus på Excel.

Du erbjuds
Du kommer att erbjudas ett spännande arbete inom ekonomiområdet. Uppdragen kan komma att variera i längd och även i sysselsättningsgrad. Du kommer att vara anställd i Jureks uthyrningsverksamhet och vara stationerad ute hos någon av våra kunder. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta kandidatansvarig Evelina Thimper på evelina.thimper@jurek.se
 Välkommen med din ansökan redan idag på www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Sista ansökningsdag
Vi intervjuar löpande.

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Evelina Thimper
evelina.thimper@jurek.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 25 februari . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Ekonomiassistenter till konsultuppdrag