Jurek Bemanning

Ekonomiassistent till advokatbyrå i city

För kunds räkning söker vi nu en serviceminded ekonomiassistent inom fakturahantering till en välkänd advokatbyrå i city med start omgående.


Arbetsbeskrivning

Du blir en värdefull del i ett team om 5 personer och får många andra kontaktytor gentemot byråns dynamiska organisation. Tillsammans med två kollegor arbetar du med fakturering och stöttar organisationen. Rollen innebär stort eget ansvar, men också uppgifter där det är viktigt att kunna anpassa sig efter andra individer. Arbetet ställer krav på proaktivitet, struktur och prioriteringsförmåga. Du kommer hantera information som kräver sekretess, varför det förväntas att du är noggrann och har hög integritet.


Vem är du?

Vi söker dig med lägst gymnasieutbildning inom ekonomi och erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom fakturering och kundreskontra.

Eftersom de dagligen arbetar i Office-paketet är det en förutsättning att du har goda kunskaper i vanligt förekommande program och i synnerhet Excel. Du är ambitiös och har en vilja att ta till dig ny kunskap och skapa dig en förståelse för ekonomirelaterad support till externa kunder och interna kollegor. Du är duktig på att skapa struktur och kan driva arbete framåt. Likt oss värdesätter du att arbeta i team, men du har också en god förmåga att arbeta självständigt inom ditt ansvarsområde.

Som person söker vi dig som är trygg i dig själv. Du tar ett stort ansvar, är noggrann och systematisk samtidigt som du trivs med att ge service. Du tycker om att samarbeta med andra och har lätt för att kommunicera och anpassa din kommunikation till olika människor. Vidare så tror vi att du är en lösningsorienterad person som bidrar med positiv inställning.


Du erbjuds

I tjänsten erbjuds du att få arbeta som ekonomiassistent på en av de stora advokatbyråerna med placering i moderna lokaler city. Byrån drivs som en platt organisation med personligt engagemang och agerar även förbild inom jämställdhets- och hållbarhetsfrågor.

Tjänsten omfattar heltid med start och ingår i vår uthyrningsverksamhet och du kommer att vara anställd som konsult via oss på Jurek Rekrytering & Bemanning. Uppdraget löper 6-12 månader.

Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Sophie Hersvall sophie.hersvall@jurek.se


Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Välkommen med din ansökan via www.jurek.se.
Vi tar inte emot ansökningar via e-post.
 

Område:

Stockholm
Stockholms län

Anställning:

Visstid Heltid

Kontakt:

Sophie Hersvall


Ansök nu

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 23 oktober

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Ekonomiassistent till advokatbyrå i city