Jurek Bemanning

Redovisningsekonom till deltidsuppdrag i Stockholm City

Om företaget
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management

Vi söker nu för kunds räkning en redovisningsekonom som vill jobba ca 1 dag i veckan hos vår kund som har kontor på Birger Jarlsgatan i centrala Stockholm.

Arbetsbeskrivning
I din roll som redovisningsekonom kommer du att arbeta med att stötta ekonomiansvarig med diverse ekonomirelaterade arbetsuppgifter.  Främst kommer du att stötta vad gäller löpande redovisning, årsredovisningar, moms, skatter och avgifter samt lönehantering (5 löner)  i Visma.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har ett par års erfarenhet av redovisningsarbete samt erfarenhet från enklare löneberedning. Vi tror att du har god datavana, känner dig bekväm med att arbeta i Excel samt behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift. Du kommer att kunna vara flexibel med arbetstider och kan antingen jobba en hel dag alternativt dela upp din tid och arbeta två halvdagar i veckan.

Du erbjuds
Du erbjuds en bred och varierande roll på ett spännande bolag mitt i Stockholm City. Tjänsten är långsiktig och passar dig som vill jobba deltid med redovisning och ekonomi. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Frida Gylner på frida.gylner@jurek.se
. Välkommen med din ansökan via vår hemsida www.jurek.se

 

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Deltid

Kontakt:
Frida Gylner
0766012474

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 6 april . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Redovisningsekonom till deltidsuppdrag i Stockholm City