Jurek

Ekonomiassistent sökes på deltid till universitet

Nu söker vi en ekonomiassistent på deltid med start omgående till universitet i Stockholm. Har du tidigare erfarenhet som ekonomiassistent och arbetat i exempelvis Raindance, ansök redan idag!


Arbetsbeskrivning
I rollen som ekonomiassistent kommer du att arbeta med leverantör- och kundreskontra, kontering och förfrågningar om in- och utbetalningar. Vidare kommer du att arbeta med kontroll av fakturor, reseräkningar, förberedande av underlag för databehandling och avstämning av kontosaldon i ekonomisystemet Raindance. 


Vem är du?
Vi söker dig som har gymnasium eller likvärdig utbildning, minst ett (1) års arbetslivserfarenhet som ekonomiassistent samt kunskaper i ekonomisystem så som Agresso, Raindance m.fl. Vidare är du flytande i tal och skrift och har goda kunskaper i MS Office.


Vad vi erbjuder
Ett konsultuppdrag som omfattar deltid med start i början av april och löper i första hand till och med september 2020. Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Melanie Grunow via mail: melanie.grunow@jurek.se

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.


Om Jurek
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

Område: Stockholm
Anställning: Visstid
Omfattning: DeltidAnsök nu


 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 9 mars

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Ekonomiassistent sökes på deltid till universitet