Jurek

Billing Coordinator till White & Case

Har du tidigare erfarenhet av fakturering och vill vara i en verksamhetsnära roll, i en internationell miljö som präglas av engagemang och driv? Välkommen med din ansökan till tjänsten som Billing Coordinator hos White & Case.

 

Vi söker en Billing Coordinator för att stödja byråns faktureringsprocess genom att förbereda, redigera och slutföra fakturor. Du kommer arbeta tillsammans med partners, revenue controller, ekonomichef och andra kontakter internt och externt. Som Billing Coordinator ansvarar du också för att förbereda standardrapporter för pågående arbete, kundreskontra och tidtagarutnyttjande.

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

• Generera och förbereda utkast till kundfakturor via vårt ekonomisystem, Elite 3E, samt skicka och övervaka e-fakturor.

• Redigera utkast till lagförslag enligt instruktioner från våra partners och andra medarbetare.

• Uppdatera klient- och ärendesystem samt säkerställa att alla uppgifter utförs inom byråns fastställda riktlinjer och policyer.

• Samla, organisera och sammanfatta back-ups för utbetalningar.

• Generera standardfaktureringsrapporter i 3E, inklusive WIP, AR och Timekeeper Utilization och vara behjälplig i analysen.

• Svara på förfrågningar inkomna via White & Case Billing Mailbox. Identifiera och lösa problem eller frågor och/eller rekommendera till lämpliga team.

 

Vem är du

Vi ser att du har ca 2-4 års tidigare erfarenhet av fakturering och har du en examen inom företagsekonomi eller redovisning så är det meriterande men inget krav. Du har förmågan att självständigt prioritera och strukturera ditt arbete och är uppmärksam på detaljer. Många av medarbetarna hos White & Case har arbetet länge tillsammans och teamet genomsyras av ett framåtdriv och engagemang och det är viktigt att du också är en lagspelare.

 

Vidare har du goda kunskaper i Microsoft Officepaketet, framförallt Excel och Word samt kommunicerar obehindrat på engelska, både skriftligt och muntligt.

 

Om verksamheten

White & Case är en av värdens största globala advokatbyråer med över 2 600 jurister i 30 länder på 44 kontor. Vi har funnits i Stockholm i 40 år och har över 70 jurister inklusive 14 partners. Vår Nordiska närvaro med våra kontor i Stockholm och Helsingfors gör White & Case till den enda globala advokatbyrån med en stark och etablerad nordisk närvaro och som kan tillhandahålla svensk, finsk, brittisk, amerikansk och pan-europeisk rådgivning.

 

Våra jurister är marknadsledande inom områden som M&A, bank och finans, kapitalmarknad och tvistlösning. Vi arbetar med några av de viktigaste och mest komplexa transaktioner och frågor på marknaden och är stolta över att kunna kombinera lokal förankring med ett marknadsledande internationellt nätverk.

 

Område

Stockholm

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 26 oktober

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Billing Coordinator till White & Case