Jurek

Trägårdh Advokatbyrå söker biträdande jurist/advokat

Trägårdh Advokatbyrå är en resursstark och resultatorienterad affärsjuridisk advokatbyrå som kombinerar högkvalitativ juridisk rådgivning med affärsmässig insikt och förståelse. Vi kombinerar tung erfarenhet med ung kompetens. Våra specialområden är bolagsrätt, företagstransaktioner, arbetsrätt, fastighetsrätt, entreprenadrätt, kommersiell hyresrätt, tvistemål och insolvensrätt.

Vi söker nu en biträdande jurist/advokat som har ett särskilt intresse för entreprenadrätt och har erfarenhet inom området.


Arbetsbeskrivning:
Som biträdande jurist/advokat kommer du arbeta med kvalificerad juridisk rådgivning inom byråns olika specialområden men med ett uttalat fokus på entreprenadrätt. Arbetsuppgifterna innefattar bl.a. att biträda vid förhandling och upprättande av entreprenadavtal samt att självständigt driva entreprenadtvister inom och utom rätta.


Vem är du?
Du har juristexamen och minst två års arbetslivserfarenhet från advokatbyrå och/eller annan arbetsplats där du arbetat med entreprenadrättsliga frågor och tvistelösning. Det är ett plus om du är notariemeriterad.

Det är viktigt att du har god förmåga att samarbeta samtidigt som du kan driva egna ärenden. I ditt arbete kan du se såväl detaljerna som helheten och du är van vid att prioritera. Du är målmedveten, noggrann och affärsmässig. Ett personligt ansvarstagande värdesätts högt. Självklart trivs du i rådgivarrollen och du gillar att nätverka och bygga upp egna klientkontakter.

Du förväntas behärska svenska i både tal och skrift.


Du erbjuds:
Du kommer till en advokatbyrå som värnar om sina anställda och som aktivt arbetar med en personlig och professionell utveckling. Atmosfären är prestigelös med en företagskultur som levererar hög kvalité till våra klienter. Vi är en modern advokatbyrå sett till kontorsmiljö, arbetsmiljö och arbetssätt. Vi sitter i fina nya lokaler i miljöcertifierade moderna byggnader nära centralstationerna i både Malmö och Lund. För närvarande är vi ett 40 tal anställda.

Läs gärna mer om oss på www.tragardh.se


Din ansökan:
I denna rekryteringsprocess samarbetar Trägårdh Advokatbyrå med Jurek, urval sker löpande. Välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se, vi accepterar inte ansökningar via email. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Mia Bailey på telefonnummer 0707-91 39 80 alternativt via mejl: mia.bailey@jurek.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Område: Malmö
Anställning: Tillsvidare
Omfattning: HeltidAnsök nu
 

Ansök snarast . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 24 februari

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Trägårdh Advokatbyrå söker biträdande jurist/advokat