Jurek

Ekonomiassistent inom leverantörsreskontra till söderort

Arbetsbeskrivning

Till vår kund med kontor i söderort söker vi nu en ekonomiassistent där du inledningsvis kommer att jobba med ett fokus på leverantörsreskontran men med tiden även hantera kundreskontran. Du kommer att hantera leverantörsfakturaprocessen för några av bolagen i koncernen, sköta manuella och utlandsbetalningar, hantera påminnelser samt inkassoärenden. Vidare kommer du att sköta hanteringen av räntefakturor, ansvara för kundreskontraavstämningar för några av koncernbolagen samt vara ett stöd till redovisningsavdelningen i övriga förkommande arbetsuppgifter. 

 

Exempel på arbetsuppgifter: 

• Kundfakturering

• Registrera leverantörsfakturor

• In- och utbetalningar

• Påminnelsehantering

• Inkassoärenden

• Räntefakturering

 

Vem är du?

Vi söker dig som har några års erfarenhet som ekonomiassistent och med fördel erfarenhet av leverantörsreskontran. Du är strukturerad och noggrann och samtidigt prestigelös och hoppar in och hjälper till där det behövs. Du är bekväm med att kommunicera både externt och internt med berörda parter och har med fördel erfarenhet av fakturahanteringssystemet Rillion. 

 

Du erbjuds

Vi erbjuder en konsultanställning via oss på Jurek med ett inledande 6 månaders konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. Du kommer att arbeta hos vår kund med lokaler i söderförort. Arbetet är förlagt på heltid med viss möjlighet till distansarbete.

 

Hos Jurek Recruitment & Consulting är vi stolta över att kunna erbjuda dig en attraktiv och konkurrenskraftig månadslön. Din professionella och personliga välbefinnande är viktiga för oss, och därför inkluderar vårt erbjudande även en generös semesterförmån samt möjligheter till friskvårdsaktiviteter. Vi tror på att stötta och engagera våra konsulter på bästa sätt, och därför tillhandahåller vi även en dedikerad konsultchef som finns där för att stödja dig i din arbetsresa.

 

Om du har några frågor eller vill veta mer om denna spännande tjänst är du varmt välkommen att kontakta vår konsultchef, Sara Winberg, via e-post på sara.winberg@jurek.se. Vi ser fram emot att höra från dig och diskutera hur denna möjlighet kan vara nästa steg i din karriär. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

 

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

 

Område

Stockholm

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 29 maj

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Ekonomiassistent inom leverantörsreskontra till söderort