Jurek

Redovisningskonsult till Södermalms Redovisningsbyrå

Är du en prestigelös och kompetent redovisningskonsult? Vill arbeta på en mycket trevlig byrå centralt på Södermalm med härliga kollegor? Då kan vi ha tjänsten för dig!


Arbetsbeskrivning

I rollen som redovisningskonsult arbetar du i nära samarbete med våra kunder som återfinns inom de flesta branscher och är av olika storlek. Du hjälper dem med alltifrån fakturering och betalningar till deklarationer och årsredovisningar, och är deras naturliga bollplank gällande ekonomiska frågeställningar. Vi har en gedigen kompetens internt och investerar mycket i våra anställda för att alltid vara de bästa rådgivarna gentemot våra kunder.

I dina arbetsuppgifter ingår bl.a.:
• Löpande redovisning
• Lönehantering
• Avstämningar och bokslut
• Deklarationer
• Årsredovisningar
• Övrig rådgivning

 
Vem är du?

Till rollen som redovisningskonsult söker vi dig med minst tre års erfarenhet av arbete med redovisning och gärna från byrå. Är du redan auktoriserad redovisningskonsult ser vi det som meriterande, men din erfarenhet, personlighet och kompetens är viktigast.

Hos oss bör du vara prestigelös och serviceinriktad, samt trivas i en familjär miljö där det är högt i tak och man hjälps åt. Du bör också vara självgående och ansvarstagande samt ha en god pedagogisk förmåga och ha ett positivt förhållningssätt. Då vi är ett mindre kontor kommer vi att lägga stor vikt vid din personlighet samt att du – precis som vi – vill investera långsiktigt i tjänsten.


Du erbjuds

Det är väldigt viktigt att du ska trivas hos oss. På Södermalms Redovisningsbyrå väntar ett mycket varierande, roligt och ansvarsfullt arbete på en prestigelös arbetsplats. För oss är det viktigt att ta tillvara på våra medarbetares kompetens och erfarenhet samt att alla får vidareutvecklas individuellt. Du kommer att vara del i en grupp på tio redovisningskonsulter som är mycket erfarna och som stöttar samt bidrar till samarbete på byrån.

Vår byrå har funnits centralt på Södermalm i över 40 år, hos oss får du en trygg anställning och självklart ingår förmåner som tjänstepension, friskvårdsbidrag, friskvård och inte minst utbildning.

I denna rekrytering samarbetar vi med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid frågor är du därför varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Malin Sjöström, på telefonnummer: 0709-72 14 70 alternativt via mail: malin.sjostrom@jurek.se. Då urvalet sker löpande är du välkommen med din ansökan via www.jurek.se redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via mail.


Om verksamheten

AB Södermalms Redovisningsbyrå är ett ägarlett bolag med totalt 10 anställda. Vi arbetar med små och medelstora företag i alla tänkbara branscher och givetvis alla bolagsformer.

Våra kunder är i huvudsak verksamma i och utanför Stockholm. Våra uppdrag sköts för det mesta på kontoret på Götgatan, men även ute på plats hos kund. De program som vi använder oss av, är välkända ekonomi, bokslut och skatteprogram.

Område: Stockholm
Anställning: Tillsvidare
Omfattning: HeltidAnsök nu


 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 29 oktober

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Redovisningskonsult till Södermalms Redovisningsbyrå