Jurek

Skattejurist till BDO

BDO växer och vi söker nu ytterligare en engagerad skattekonsult med fokus på moms till vårt Göteborgskontor!

 

Om rollen

Som skattekonsult hos oss på BDO blir du redan dag ett en viktig person i skattegruppen och får tidigt stort ansvar. Skatteteamet består av 20 engagerade kollegor med varierande specialistkompetenser. Vi söker dig som vill utvecklas inom moms. På BDO arbetar vi nära kunden och har en hög servicenivå och du som medarbetare kan känna dig trygg i att få samarbeta med kollegor som innehar bred kompetens och ett stort engagemang.

 

I rollen som skattekonsult med inriktning på moms kommer du att arbeta med due diligence uppdrag, och arbeta med kunduppdrag i svenska och internationella frågeställningar avseende främst moms. Hos oss arbetar vi alltid tillsammans med en eller flera seniora kollegor i varje projekt. Kunskapsdelning och samarbete är helt avgörande för oss. Vi arbetar också tillsammans med kollegor i de andra specialistgrupperna inom skatt, men även med våra kollegor på utländska kontor i BDO:s internationella nätverk. För oss är det även viktigt att ha ett tätt samarbete med övriga avdelningar och vi har ett aktivt deltagande i den interna och externa marknadsföringen.

 

Om dig

Vi söker dig som har en juristexamen och ca 2–3 års erfarenhet av moms. Du är engagerad och motiveras av att utvecklas i rollen som konsult och skattespecialist. Du besitter goda kunskaper i både svenska och engelska, såväl skriftligt som muntligt, då BDO ingår i en global organisation. För att trivas i rollen är du positiv, serviceinriktad och har ett driv framåt. Vi tror att det är de egenskaperna som gör att du är med och levererar marknadens bästa kundupplevelse.

 

Du är en lagspelare som trivs att arbeta i nära samarbete med dina kollegor och du är inte rädd för att kavla upp armarna och grotta ner dig i projekt. Du är prestigelös, målinriktad och har ett proaktivt arbetssätt. Hos oss på BDO tror vi på att våra medarbetare själv är med och påverkar sin framtid – om du har viljan och engagemanget kan du nå hur långt du vill!

 

Vi erbjuder dig

Hos oss gör du skillnad, då vi är små team inom varje inriktning får du tidigt stort ansvar. Vårt breda tjänsteutbud innebär också att vi kan hjälpa kunderna på många plan. På så vis växer både du, ditt team och vi som bolag. Du erbjuds ständig utbildning och vidareutveckling. Vi arbetar både med nationella och internationella kunder och vi ser inga begränsningar för hur mycket du kan utvecklas, det är helt upp till dig och din ambitionsnivå.

 

Våra drygt 700 medarbetare är grunden till vår utveckling och vår absolut viktigaste tillgång. Därför vill vi vara en av branschens mest attraktiva arbetsplatser. För fjärde året i rad tog vi emot utmärkelsen Karriärföretag 2023. Hos oss får du chansen att utvecklas i en trivsam arbetsmiljö och inkluderande företagskultur med familjekänsla. Vår verksamhet präglas av goda relationer, delaktighet och långsiktiga karriärvägar. Vi erbjuder även ett brett förmånspaket, hälsofrämjande och roliga aktiviteter, men kanske viktigast av allt – trevliga och kompetenta kollegor!

 

Vill du bli en av oss?

Vad roligt! Vi ser fram emot att läsa ditt CV och personliga brev. Urvalet sker löpande så ansök gärna idag. Varmt välkommen med din ansökan!

 

• Start: Enligt överenskommelse

• Omfattning: Heltid

• Adress/ort: Lilla Badhusgatan 2, Göteborg

 

Din ansökan

I den här processen samarbetar BDO med Jurek Law. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ulriikka Järnefelt på 0766 33 14 40.

 

Låter detta som en spännande möjlighet? Tveka inte inför att skicka in din ansökan redan idag!

Du söker tjänsten via www.jurek.se

Vänligen observera att vi inte tar emot ansökningar via mejl med anledning av GDPR.

 

Om oss

BDO är en heltäckande affärspartner till företag i deras vardag och på deras utvecklingsresa. Vi erbjuder bred och djup kunskap inom affärsrådgivning, revision, skatt och outsourcing av redovisning och lön. Vi finns på ett tjugotal kontor runt om i Sverige och ingår i BDO:s världsomspännande nätverk – en av världens största revisions- och konsultorganisationer med över 100 000 medarbetare i fler än 160 länder, och i Sverige är våra cirka 700 medarbetare grunden till vår utveckling och vår absolut viktigaste tillgång. Personligt engagemang är lika viktigt för oss som kunskap och kvalitet. Vi tror att det är den insikten som har gett oss branschens nöjdaste kunder sedan 2013. Läs gärna mer på www.bdo.se

 

Område

Göteborg

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 6 februari

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Skattejurist till BDO