Jurek

Ekonomiassistent inom kundreskontra till bolag i InfraCity

Arbetsbeskrivning
I rollen ekonomiassistent kommer du vara en del av ett ekonomiteam av 8 kollegor och arbeta nischat mot kundreskontra. 

Dina dagliga arbetsuppgifter kommer bland annat bestå utav:
• Kundreskontra
• Påminnelsehantering
• Inbetalningar
• Fakturering
• Telefonkontakt med kunder
• Stötta övriga ekonomiavdelning 


Vem är du?

I rollen som ekonomiassistent söker vi dig som tidigare har jobbat i en liknande roll och gärna jobbat med kundreskontra inom sälj & köp av begagnade bilar. För att vara framgångsrik i rollen hos vår kund tror vi att du har jobbat 3-5 år med liknande uppgifter och vi ser det som meriterande om du tidigare har jobbat i Microsoft AX.

Vi ser gärna att du flexibel, lyhörd och lösningsfokuserad. Vi tror även att du trivs med att grotta ner dig i utredningsarbete och inte räds en miljö där det kan bli snabba förändringar. 


Du erbjuds

Du erbjuds ett konsultuppdrag som ekonomiassistent på ett familjärt och trevligt bolag. Idag har bolaget kontor i Järfälla men kommer inom en snar framtid flytta till nya lokaler i Infra City. Uppdraget är förlagt på heltid och det är viktigt att du kan vara på plats på kontoret under kontorstid. Uppdragsstart är omgående och kommer fortlöpa i 3 månader framåt men med chans till förlängning. Har du egen bil så har bolaget en personalparkering man får utnyttja utan extra kostnad.

Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Gabriel Spennare via mail: gabriel.spennare@jurek.se


Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

Område: Upplands Väsby
Anställning: Visstid
Omfattning: HeltidAnsök nu


 

Ansök snarast . Arbetsort : Upplands Väsby . Publicerat : 5 oktober

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Ekonomiassistent inom kundreskontra till bolag i InfraCity