Jurek

Ekonomiassistent i Solna/Uppsala

Är du en positiv och driven ekonomiassistent med ett par års erfarenhet av yrket? Söker du nya utmaningar och vill bidra med din kunskap i en internationell organisation i Solna/Uppsala? Då kan detta vara en spännande möjlighet för dig! 

 

Förutom gott kaffe och trevliga kollegor erbjuds du ett stimulerande och utvecklande jobb i en spännande organisation, där du får möjlighet att bidra med din värdefulla kunskap och kompetens. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

 

Detta är ett konsultuppdrag som pågår i fem månader med start omgående, där du anställs som konsult av Jurek Rekrytering & Bemanning. Som konsult hos oss på Jurek Rekrytering & Bemanning är du anställd hos oss och uthyrd till en eller flera av våra olika kunder. Förutom en mängd förmåner som friskvårdsbidrag, försäkringar, kollektivavtal och karriärmöjligheter, erbjuds du möjligheten att utöka dina erfarenheter och kompetenser samtidigt som du bidrar med dina värdefulla kunskaper.

 

Arbetsbeskrivning

Som ekonomiassistent kommer du tillhöra en större ekonomiavdelning och dina arbetsuppgifter kommer främst innefatta:

 

- Hantering av inkommande fakturor, skicka ut för attest

- Matchning av leverantörsfakturor mot reskontra

- Betalning av leverantörsfakturor

- Enklare bokföring/redovisning

- Att vara behjälplig i frågor från organisationen

 

Om dig

För att lyckas i rollen som ekonomiassistent söker vi dig som har minst två års arbetslivserfarenhet av en liknande roll. Det är meriterande om du har högskoleutbildning inom ekonomi och god kunskap inom kund- och leverantörsreskontra. Svenska och engelska talar och skriver du obehindrat.   

 

Vi söker dig som har god förståelse för ekonomiska samband och är noggrann i ditt arbete. Som person är du driven och trivs med att ta egna initiativ samt känner stort ansvar för ditt arbete och dina arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du besitter goda datakunskaper och har förmåga att snabbt lära dig nya system och program, samt bidrar med humor och glädje till dina kollegor.

 

Du erbjuds

Uppdraget pågår i fem månader och startar omgående eller enligt överenskommelse. Tjänsten är heltid och arbetstiderna är förlagda vardagar dagtid med viss möjlighet till flex och hatt arbeta hemifrån två dagar i veckan. 

 

Om Jurek

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, Life Science, HR, administration samt marknad och management. När du skickar in din intresseanmälan för nya uppdrag eller tjänster nedan, hamnar du i vårt nätverk och kan matchas med konsultuppdrag eller fasta tjänster.

 

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Vid frågor angående tjänsten kontakta gärna ansvarig konsultchef Hanna Broström på hanna.brostrom@jurek.se

 

Område

Solna

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Solna . Publicerat : 2 maj

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Ekonomiassistent i Solna/Uppsala