Jurek

Administratör till bygglovsenhet

Administratör sökes till uppdrag hos Kumla kommun som ska hjälpa enheten för bygglov. Har du en god administrativ vana, är nyfiken samt har lätt för att lära dig nya uppgifter? Välkommen in med din ansökan!

 

 

Arbetsuppgifter

I denna roll kommer du arbeta på bygglovsenheten/Samhällsbyggnadsförvaltningen och främst arbeta med att avsluta bygglovsärenden. Du kommer vara med och lära dig bygglovsprocessen i stora drag, samt vidare arbete med att registrera och skanna in i verksamhetssystem. Du kommer ha viss kontakt med byggherre för kompletteringar i ärenden samt ansvara för att skicka ut slutbevis.

 

 

Vem är du?

• Avslutad gymnasieutbildning

• Gärna tidigare arbetslivserfarenhet av administration av liknande karaktär

• Goda kunskaper i MS Office samt god datorvana

• Vi ser att du är nyfiken, serviceinriktad och har lätt för att ta till dig nya arbetsuppgifter

 

 

Du erbjuds

Vi erbjuder dig ett konsultuppdrag hos vår kund i Kumla med start så snart möjligt och löper i ett par månader. Tjänsten kommer vara på heltid 100%. Du kommer att vara anställd av Jurek och erbjuds en visstidsanställning. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Kajsa Lidén på kajsa.liden@jurek.se

 

 

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

 

Område: Kumla

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Kumla . Publicerat : 14 oktober

Kategorier : Bygg & Anläggning Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Administratör till bygglovsenhet