Jurek Bemanning

Ekonomiassisten till Carlanderska sjukhuset, Göteborg

Carlanderska sjukhuset byggdes 1927 efter ritningar av arkitekten Arvid Bjerke, och sedan dess har detta varit en organisation som präglas av förstklassig sjukvård, flexibilitet samt bred och djup kompetens inom flertalet områden. Carlanderska är idag ett modernt sjukhus med ett stort utbud inom de flesta specialiteter, och har under de senaste åren genomgått ytterligare uppdateringar – 90 år efter den första invigningen finns nu ytterligare en byggnad och den klostergård som fanns med i det första ritningsförslaget. Välkommen med din ansökan till rollen som ekonomiassistent på Carlanderska, möjligheternas sjukhus!

Arbetsbeskrivning
Till Carlanderska sjukhusets ekonomiavdelning söker vi nu en engagerad ekonomiassistent för ett långsiktigt konsultuppdrag. I denna roll kommer du självständigt arbeta med inkommande leverantörsfakturor. Detta kan innebära alltifrån ankomstregistrering och scanning av fakturor, kontroll och kontering samt elektronisk märkning av respektive faktura i systemet Pyramid. På avdelningen hanteras ungefär 10.000 leverantörsfakturor per år.

Ytterligare arbetsuppgifter som kan förekomma är kontakt med externa parter och leverantörer, avdelningschefer och administrativ personal internt samt viss bokföring och avstämningar. Detta är en organisation samt arbetsgrupp som präglas av värme, engagemang och kompetens. Det är högt i tak och kollegial stämning vilket gör man enkelt kommer in i gruppen och trivs med sina nya arbetskamrater!

Vem söker vi?
Vi ser att du är minst utbildad gymnasieekonom med erfarenhet av arbete med leverantörsfakturor. Som person är du flexibel, prestigelös, engagerad och duktig på att samarbeta med dina kollegor. Vidare tror vi att du är lyhörd, social och noggrann i ditt arbetssätt samt ser vad som behövs göras för stunden. Du är hjälpsam och trivs i ett klimat som präglas av frihet under ansvar och god stämning.

Du erbjuds
Du erbjuds en spännande roll som ekonomiassistent på Carlanderska sjukhuset i Göteborg. Tjänsten är ett långsiktigt konsultuppdrag med möjlighet till anställning hos kunden. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Julia Järvholm på julia.jarvholm@jurek.se
. Välkommen med din ansökan via www.jurek.se.

Om Jurek
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Område:
Göteborg
Västra Götalands län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Julia Järvholm

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 28 februari . Arbetsort : Göteborg

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Ekonomiassisten till Carlanderska sjukhuset, Göteborg