Jurek Bemanning

Ekonomi -och kontorsansvarig till Linguacom

Bolagsbeskrivning
Linguacom är ett ungt tjänsteföretag verksamt på den växande tolk- och översättningsmarknaden.  Marknaden för tolk- och översättningstjänster uppvisar stark tillväxt relaterat till ökad globalisering, migration, och växande myndighetskrav. Företaget har haft en mycket stark utveckling de senaste åren och omsätter idag närmare 50 MSEK per år. Linguacom blev utsett till Gasellföretag av Dagens Industri 2017 och hamnade topp tio bland utvecklingsföretagen i Stockholms län. Företaget står nu inför nästa strategiska utvecklingssteg avsett att förstärka och bredda försäljningsinsatserna parallellt med utveckling av teknik och affärssystem.

Till företagsledningen söker vi därför två nya medarbetare, en marknads- och försäljningsansvarig samt en ekonomi- och kontorsansvarig som vill följa med på vår resa.

 

 

Arbetsbeskrivning
Till vårt kontor i Nacka söker vi nu efter dig som vill vara delaktig i vårt företags fortsatta expansion och tillväxt. Som ekonomiansvarig kommer du ha ett helhetsansvar för redovisningen och arbeta med att utveckla avdelningens processer och rutiner. Du förväntas även i din roll som teamansvarig, att utveckla dina medarbetare genom att entusiasmera och coacha dem i det dagliga arbetet. Vi ser gärna att du är i början av din karrär med viljan´att utvecklas. Vi står inför en spännande resa där du kommer ha en nyckelroll för att föra verksamheten framåt och i rätt riktning. Du kommer att ingå i företagets ledningsgrupp, tillsammans med VD och marknads/försäljningsansvarig.

 

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat: ­

- Ansvara för ekonomifunktionen internt och externt

- Viss support i samband med upphandlingar

- Framtagande av rapporter till ledning och styrelse

- Rapportera till VD

- Ansvara för kontorsservice

 

 

Vem är du?

- Du har eftergymnasial utbildning inom ekonomi

- Du har minst två års relevant arbetslivserfarenhet

- Du har mycket god förståelse för redovisning

- Du har goda kunskaper i Officepaketet och Excel

- Du är flytande i svenska och engelska i tal och skrift

 

Vi söker dig som drivs av utveckling, som vågar ta beslut och som har en positiv och lösningsfokuserad inställning! Som person är du ansvarstagande och har förmågan att hitta balans mellan självständigt arbete och teamarbete. Du är strukturerad och noggrann, du har en analytisk förmåga och viljan och kunskap att leverera med hög kvalitet och i tid. Vidare ser vi att du är en lyhörd och samarbetsorienterad teamledare som har ett coachande förhållningssätt och som tycker om att se andra växa.

 

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, varmt välkommen in med din ansökan!

 

 

Du erbjuds
Hos oss kommer du ges möjlighet att fortsätta utvecklas inom ekonomi. Linguacom blev 2017 utsedd till ett Gaselföretag av Dagens Industri och tillsammans med dina kollegor kommer du att fortsätta att driva företaget framåt. Detta är en tillsvidareanställning och du kommer att arbeta 40 h i veckan. Företaget sitter i trevliga lokaler i Nacka.

 

I denna rekrytering samarbetar vi med Jurek Rekrytering och Bemanning. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Karolina Wahlström 076-297 87 95 alt.

karolina.wahlstrom@jurek.se.

 

Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Du är varmt välkommen att ansöka denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se.

 

Vi ser fram emot att höra från dig redan idag!

 

 

Start
Efter överenskommelse.

 

Sista ansökningsdag
Vi intervjuar löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

 

Område:
Nacka
Stockholms län

 

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

 

Kontakt:
Karolina Wahlström
0762-97 87 95

 

 

 Ansök nu

 

 

 

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Hela landet

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Ekonomi -och kontorsansvarig till Linguacom