Jurek Bemanning

Löneadministratör till Larsson Örnmark – Ett måleri i framkant!

Om företaget

Larsson Örnmark Målerifirma AB erbjuder ett komplett utbud av måleritjänster för offentliga byggnader, affärslokaler, industrifastigheter och bostäder. Våra tjänster kännetecknas av rätt kvalitet, ett tydligt miljöansvar och omsorg om våra kunder och medarbetares arbetsmiljö.

 

 

Arbetsbeskrivning

Larsson Örnmark söker just nu en löneadminsitratör till en väldigt varierande och utvecklande roll. Du kommer vara en del av administrationen med fokus på löneprocessen. Rollen kommer vara en variation mellan mer rutinmässiga arbetsuppgifter till uppgifter av engångskaraktär. Du kommer ansvara för Stockholm och Västerås med en lönekollega som ansvarar för ett systerbolag placerat i Malmö. Du kommer att rapportera till VD och Ekonomichef.

 

 

Exempel på arbetsuppgifter

-       Löneadministration (ca 85 löner)

-       Kontrolluppgifter vid kalenderårets slut

-       Skatteregler kring förmånsvärden

-       Tidrapporter

-       Rapporter till myndigheter, tex Försäkringskassan, skatteverket, FORA och Collectum, samt rapportering av lärlingstimmar

-       Handläggning av anställningsavtal

-       Statistik till SCB

-       Hantering av leverantörs- och kundreskontra

-       Mycket telefonkontakt - frågor från målarna, leverantörer, företagshälsovården, samt uppföljningar.

 

 

Vem är du?

Du är minst gymnasieutbildning med en påbyggnad av en löneutbildning. Du har några års arbetserfarenhet från att ha jobbat på en löneavdelning och känner dig trygg med att jobba med hela löneprocessen/hanteringen från ax till limpa. Du besitter även erfarenhet från olika kollektivavtal då detta är en central del inom branschen. Du har mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift och har goda kunskaper i Office-paketet. Du har tidigare arbetat i lönesystem och känner dig bekväm i olika system. Har du tidigare erfarenhet av Entré (Hantverksdata) så är det meriterande men absolut inget krav.

 

Som person är du noggrann, strukturerad, ansvarstagande och samarbetsvillig. Du har en positiv grundinställning, trivs i det administrativa och är pedagogisk till naturen. Vidare är du glad, social, prestigelös, service-minded och trygg i dig själv. Slutligen tycker du att det är kul att ta initiativ, utveckla ditt arbete till det bättre och trivs med att ta saker framåt i organisationen. Du är helt enkelt en driven teamplayer med skinn på näsan och med en touch av ödmjukhet!

 

 

Du erbjuds

En spännande och varierande roll i ett bolag på deras gemensamma resa mot det digitala. Du kommer till ett socialt och familjärt bolag där man hjälps åt och har kul tillsammans och där prestigelöshet står högt på agendan. Kontoret är beläget i Västberga Industriområde och gratis parkering finns.

 

I denna rekrytering samarbetar Larsson Örnmark med Jurek Rekrytering & Bemanning. Är du intresserad så är du välkommen att söka genom att skicka in ditt CV och du söker tjänsten via Jurek Rekrytering & Bemannings hemsida, www.jurek.se.

 

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Monia Letmark på monia.letmark@jurek.se. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande – vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

Område

Stockholm

Stockholms län

 

Anställning: 

Tillsvidare Heltid

 

Kontakt:

Monia Letmark

 

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 13 mars . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 13 februari

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Löneadministratör till Larsson Örnmark – Ett måleri i framkant!