Jurek Bemanning

Ekonom till sommaruppdrag!

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu för kunds räkning en ekonomiassistent till ett sommaruppdrag på 60-75% ifrån början av juli till mitten av augusti. I rollen kommer du att täcka upp för ordinarie ekonomiansvarig och arbeta med bland annat månadsbokslut, avstämningar, inbetalningar, påminnelser, löpande bokföring med mera. Det förekommer arbete i utländska valutor så ett krav är att du känner dig trygg i att arbeta med detta.

Kontoret ligger i Onsala så det är fördelaktigt att ha körkort och tillgång till bil under perioden.

Vem söker vi?
Vi ser att du som söker har några års erfarenhet av arbete som ekonom. Du är trygg i din roll och van att arbeta självgående. Vidare tror vi att du är snabblärd och duktig på att sätta dig in i nya arbetsuppgifter.

Du erbjuds
Du erbjuds en bred roll som ekonom i fina lokaler i Onsala. Tjänsten är ett sommaruppdrag som sträcker sig mellan juli till mitten av augusti. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Julia Järvholm på julia.jarvholm@jurek.se. Välkommen med din ansökan via www.jurek.se.

Om företaget
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Område:
Kungsbacka
Hallands län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Julia Järvholm

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 7 juni . Arbetsort : Kungsbacka

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Ekonom till sommaruppdrag!