Jurek

Självgående Redovisningsekonom till ISOCELL

Är du en positiv, bokslutssjälvständig Redovisningsekonom som uppskattar stora kontaktytor? Trivs du på mindre bolag där du får chansen att jobba brett med varierande arbetsuppgifter? Då kanske detta är en tjänst för dig!

 

 

Arbetsbeskrivning

I rollen som Redovisningsekonom på ISOCELL blir du en del av ett litet och socialt team om fyra medarbetare. Du arbetar brett med bolagets redovisning och i arbetsuppgifterna ingår bland annat:

 

• Kundreskontra, påminnelser och inkasso

• Leverantörsreskontra

• Orderregistrering

• Månads- och årsbokslut

• Fraktbokningar

• Sociala medier och hemsida (om intresse finns)

 

Tjänsten är placerad i moderna lokaler i Bromma Blocks och du rapporterar till bolagets VD.

 

 

Vem är du?

För att lyckas i rollen som Redovisningsekonom tror vi att du har tidigare erfarenhet av att upprätta bokslut. Du trivs på mindre bolag, i en bred och varierande roll och har förståelse för de flöden som en B2B-verksamhet innebär. Tidigare erfarenhet av systemet Jeeves ses som mycket meriterande. Du kommunicerar flytande på svenska och engelska och vi ser det som fördelaktigt med kunskaper i tyska.

 

Som person är du glad, prestigelös och öppen för förändring. Vidare ser vi att du är kommunikativ, trivs i sociala sammanhang och har lätt för att hantera olika typer av människor.

 

 

Du erbjuds

Du erbjuds en bred och varierande roll i ett litet, familjärt bolag. Hos ISOCELL är det högt i tak och härlig gemenskap! 

 

I denna rekrytering samarbetar ISOCELL med Jurek Rekrytering och Bemanning och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta Emelie Baeckström på telefon 073-745 06 46 eller emelie.baeckstrom@jurek.se. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. ISOCELL är öppna för att tjänsten är på heltid 100% alternativt deltid 75-80%. 

 

 

Om ISOCELL

ISOCELL Sverige AB ingår i en internationell koncern med moderbolag i Österrike och är det svenska försäljningsbolaget. Vi utvecklar och marknadsför lösningar baserat på cellulosabaserad lösullsisolering och produkter för diffusionsöppet byggande.

 

Vi är också marknadsledande avseende installationslösningar av lösull med en bred portfölj av installationsmaskiner och hela system för automatisk installation av lösull för PREFAB-industrin.

 

Genom vår breda kompetens intar företaget en unik expertposition i Europa.

 

Sökord: Redovisningsekonom, Redovisningskonsult, Ekonomiansvarig, Redovisning, Accountant, Accounting Consultant, Accounting

 

Område: Sundbyberg

Anställning: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Sundbyberg . Publicerat : 4 november

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Självgående Redovisningsekonom till ISOCELL