Jurek

Ekonom till Rölunda Produkter AB

Vi söker nu en Ekonom till Rölunda Produkter AB utanför Bålsta. Är du en prestigelös, analytisk och samarbetsvillig person som vill växa och utvecklas i din yrkesroll? Då kan detta vara en intressant möjlighet för dig.

 

Rölunda AB är ett framgångsrikt och expanderande familjeföretag inom trädgårdsjordsbranschen. Huvudkontoret är beläget på Rölunda Gård utanför Bålsta som förutom produktion har företagsledning och administration. 

 

Våra övriga produktions-anläggningar finns i Luleå, Gävle, Karlstad och Ängelholm. Vår svenska marknad sträcker sig från Haparanda i Norr till Ystad i söder. Rölunda är även verksam på den norska marknaden.

 

Rölunda Gårds sortiment hittar du bland annat i livsmedelsbutiker, på byggmarknader samt i ett stort antal handelsträdgårdar landet över. Tillsammans är vi ett 40-tal engagerade medarbetare och för oss är det viktigt att vara det personliga familjeföretaget.

 

Om rollen:

Till Rölunda Produkter AB söker vi nu en Ekonom med mycket eget driv, som kommer att ha en stor bredd i sina arbetsuppgifter. Du kommer arbeta med grundläggande ekonomiuppgifter, så som in- och utbetalningar, leverantörsfakturahantering och avstämningar. Arbetet sker i tätt samarbete med nuvarande redovisningsekonom, företagsledning men även andra delar av organisationen, därav är det viktigt att du uppskattar interna kontaktytor och gläds av att vara en stödperson för alla delar av bolaget.

 

Om dig:

Vi söker dig med utbildning, med inriktning på ekonomi. Du har något års arbetslivserfarenhet av liknande roll och besitter goda kunskaper av Excel. Din svenska är god i såväl tal som skrift. Det är meriterande om du är systemstark och vill ta ansvar för interna affärssystemsrelaterade frågor. Tjänsten kan även innefatta tjänsteresor till andra produktionsställen i företaget, därav är det ett krav att du besitter ett B-körkort.

 

Som person är du social, analytisk och noggrann och har god förmåga att planera och prioritera i ditt arbete. Du är nyfiken, gillar kontakt med nya människor och har en vilja att växa och utvecklas, både i egen kompetens och med oss som företag. Du trivs med ett flexibelt arbetssätt och gillar att ta egna initiativ men också att samarbeta och vara behjälplig för andra.

 

Vi erbjuder

På Rölunda Produkter AB ges du möjligheten att arbeta i en ansvarsfull och självständig roll i ett växande bolag med familjär kultur. För rätt person finns det goda möjligheter att växa och utvecklas i rollen, och på sikt kan du få axla ett större ansvar inom ekonomiavdelningen.

 

I den här processen samarbetar Rölunda Produkter AB med Jurek och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Charlotta Boo på charlotta.boo@jurek.se. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se .

 

 

Område

Håbo

Anställning

Tills vidare

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu

 

Ansök snarast . Arbetsort : Håbo . Publicerat : 1 juli


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Ekonom till Rölunda Produkter AB