Jurek

PR & Event Manager - Dr Saeid AB

Dr Saeid AB är Saeid Esmaeilzadehs privata helägda holdingbolag. Dr Saeids uppdrag är att inspirera, hjälpa och bygga strukturer som underlättar entreprenörskap för individer som förverkligar sina idéer. Med över femton års erfarenhet av att bygga företag inom olika branscher fokuserar Dr Saeid på att använda sina principer och strukturer för bolagsbyggande.

 

Vi söker en kreativ och proaktiv person i rollen som PR & Event Manager. Du kommer ansvara för fysiska som digitala event och vara en tydlig och säker kommunikatör i sociala medier och med journalister. Din engelska är på en mycket hög nivå och du har intresse av IR-frågor. Du är mångsidig, snabb i tanken och full av idéer som du inte är rädd för att föra fram och testa. Du kommer till ett snabbrörligt bolag med högt i tak och en familjär stämning.

 

 

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Dr Saeid AB med Jurek varpå du vid frågor om tjänsten är välkommen att kontakta Cajsa Malm via cajsa.malm@jurek.se eller Martina Alexandersson på martina.alexandersson@jurek.se. Urvalsprocessen sker löpande och du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Vi tar ej emot ansökningar via email.

 

Område: Stockholm

Anställning: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 22 september

Kategorier : Försäljning & Marknadsföring


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb PR & Event Manager - Dr Saeid AB