Jurek

Ekonom till en av Sveriges största fastighetsförvaltare

Söker du en spännande jobbmöjlighet som ekonom i fastighetsbranschen där du har många kundkontakter och vill vara med på en spännande förändringsresa? Då kan detta vara möjligheten för dig! Vi arbetar nu med en av Sveriges största fastighetsförvaltare som söker flera ekonomer till sitt team!

 

Om tjänsten

Du kommer att vara ekonom för ett antal kunder som främst består av bostadsrättsföreningar men även kommersiella fastighetsägare och kommuner. Du kommer att ha mycket kontakt med bland annat bostadsrättsföreningars ordförande och styrelser där du genom din pedagogiska förmåga hjälper dem att förstå ekonomiska sammanhang och betydelsen av nyckeltal. Genom att vara proaktiv och analytisk fångar du upp nya behov och därifrån utvecklar du det långsiktiga samarbetet med kunden. Dina ansvarsområden kommer framför allt att bestå i:

 

• Löpande redovisning och upprättande av bokslut med årsredovisning

• Upprätta budget och prognos

• Likviditetsplanering

• Framtagande av ekonomiska rapporter

• Omsättning av befintliga lån och upphandling av nya

• Upprätta investeringskalkyler

• Anläggningsredovisning

• Stöd kring och hantering av frivilliga kapitaltillskott

• Stöd kring och hantering av moms avseende lokaler

 

Du kommer arbeta i nära samarbete med tekniska förvaltare och övriga leveransenheter för att tillsammans kunna leverera långsiktigt bra förvaltningstjänster som skapar mervärde åt kunder. Du ingår i ett team med flera ekonomer och du rapporterar till gruppchef för ekonomisk förvaltning.

 

Vem är du?

Vi söker dig som är intresserad av kundkontakter och har förmåga att se och möta kunders behov samt agera professionellt. Du har en förmåga att skapa en öppen och förtroendefull dialog samt ett gott samarbete internt som externt. Vidare är det viktigt att du kan lyfta blicken och arbeta fram långsiktigt hållbara strategier för kundens ekonomiska förvaltning. Du behöver vara strukturerad, självgående, ta egna initiativ och ha ett intresse för analys. Du har akademisk utbildning på universitet/högskola med inriktning mot ekonomi eller annan likvärdig utbildning tillsammans med kunskaper och erfarenheter som bedöms som likvärdiga. Vi ser att du har arbetat med olika delar inom ekonomi och har erfarenhet från bokslutsarbete/redovisning.

 

Du erbjuds

Hos en av Sveriges största fastighetsförvaltare får du utrymme att utvecklas och forma din karriär. Medarbetare uppmuntras att delta i förändringsarbete och komma med förslag på förbättringar. Du erbjuds ett omväxlande arbete med många kontakter, ett stimulerande arbetsklimat och goda möjligheter till utveckling. Du får möjlighet att arbeta självständigt och ansvara för din egen tid.

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och provanställning tillämpas. Tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten kräver B-körkort. I rollen ingår en del möten på kvällstid. Placeringsort för tjänsten är Göteborg men även arbete på andra orter inom marknadsområdet kan förekomma.

 

Din ansökan

Låter detta som rätt nästa steg för dig? Vi ser då fram emot din ansökan redan idag! Urval och intervjuer hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Jenny Rosenqvist på jenny.rosenqvist@jurek.se eller +4676-002 69 40.

 

Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar via mejl med hänvisning till GDPR.

 

Område

Göteborg

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 25 maj

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Ekonom till en av Sveriges största fastighetsförvaltare