Jurek Bemanning

Ekonom sökes till Klippan

JUREK söker en ekonom till Söderåsens miljöförbund

Söderåsens miljöförbund är ett kommunalförbund som fungerar som en gemensam miljöförvaltning för Bjuv, Klippan, Perstorp, Svalöv och Örkelljunga kommun. Deras främsta uppgift är tillsyn inom områdena miljö, hälsoskydd och livsmedel.

Förutsättningar:

Miljöförbundet omsätter cirka 20 Mkr per år och har cirka 300 inkommande fakturor per år. De använder Raindance för inkommande fakturor och systemet ligger i Klippans kommun. Miljöförbundet debiterar Klippans kommuns kunder med cirka 2000 utgående fakturor. Underlagen skapas i Klippans ärendehanteringssystem Vision, fakturan i EDP Future och bokföringen sköts i Raindance.

Du kommer med största sannolikhet att sitta i Klippans kommuns lokaler alternativt på annat sätt få tillgång till Raindance i Klippans kommun.

Uppdraget i stort:

Löpande bokföringBokslutÅrsredovisningBudgeteringResultatuppföljningMedverka vid berednings- och direktionsmöte mm (2 timmar), cirka 10 gånger per årVara bollplank och eventuellt hjälpa till med analyser

Omfattning (deltid)

Uppdraget löper under cirka ett år. Miljöförbundet ser dock möjlighet att uppdraget kan komma att förlängas.

Vem är du? Till denna tjänst söker vi dig som har utbildning eller arbetslivserfarenhet inom ekonomiområdet. Du har tidigare erfarenhet av att arbeta med ovannämnda arbetsgifter samt har arbetat som ekonom inom kommunal verksamhet, gärna inom en utbildningsförvaltning. Du har erfarenhet av att arbeta med utredningsuppdrag. Du är noggrann, flexibel, pålitlig och är van att ta ansvar. Vi ser även att du är en god kommunikatör som talar och skriver både svenska och engelska flytande.

Du erbjuds Tjänsten är ett bemanningsuppdrag på deltid under ca 1 år. Du kommer att vara anställd som konsult hos oss på Jurek Rekrytering & Bemanning och uppdraget är med omgående start. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Karin Thorstensson på karin.thorstensson@jurek.se. Välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Sista ansökningsdag 30 maj. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Område:
Helsingborg
Skåne län

Anställning: 
Visstid Deltid

Kontakt:
Karin Thorstensson

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 30 maj . Arbetsort : Klippan

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Ekonom sökes till Klippan