Jurek

Ekonom / Controller

För kunds räkning söker vi en självgående ekonom/controller. Tjänsten är på 100 % eller 50 %. 

 

Vi söker dig som är en noggrann och strukturerad person med erfarenhet av att arbeta med siffror, statistik och Excel. Behovet uppskattas till 100 % av en heltidstjänst från 16 november 2021 till och med 31 augusti 2022. Uppdraget omfattar att sammanställa underlag till olika rapporter, både för intern och extern rapportering. Arbetet kräver insamling av data från flera källor och en del kontakt med nyckelpersoner i hela organisationen.

 

Utöver insamling och rapportering av data till olika rapporter kommer du även att bidra till ett effektiviseringsprojekt för att automatisera framtagandet av data som ska synliggöras och tillgängliggöras i BI portal. Du kommer också att bidra till utvecklingen av underlag till BI-rapporter och ha kontakt med viktiga målgrupper i detta arbete.

 

Uppdraget är på heltid.  Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Karin Thorstensson på karin.thorstensson@jurek.se

 

Detta är ett konsultuppdrag med omgående start - vilket betyder att du kommer vara anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning, men arbeta ute hos vår kund.

 

Varmt välkommen med din ansökan via vår hemsida! 

 

Område: Malmö

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 10 november

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Ekonom / Controller