Jurek

Ekonomiassistent till hyrköpsuppdrag i Solna

Arbetsbeskrivning:

Vi söker dig som jobbar som ekonomiassistent och som vill vara en del av ett sammansvetsat och hjälpsamt team. I rollen som ekonomiassistent jobbar du brett med både kund- och leverantörsreskontraflödena. Du kommer ansvara för x- antal bolag och samtidigt stötta övriga teamet i deras dagliga arbete. Vidare kommer du hantera in- och utbetalningar, betalningspåminnelse och inkassoärenden samt hantera avräkningsnotor. Totalt ingår det ca 25 bolag i koncernen. Du kommer vara en del av ett reskontra team på 6 personer och rapportera till reskontrachefen.

 

De huvudsakliga arbetsuppgifterna innefattar:

  • Hantera och kontera leverantörsreskontra
  • Ansvara för in- och utbetalningar
  • Betalningspåminnelser och inkassoärenden
  • Räntefakturering
  • Avstämningar
  • Fakturering
  • Stötta övriga ekonomifunktionen

 

Vem är du?

Vi söker dig med tidigare erfarenhet av rollen som ekonomiassistent, och fördelaktige har du erfarenhet av föränderliga miljöer och högt tempo. Vi ser gärna att du har en god systemvana och motiveras av att ha mycket intern kontakt. Som person är du en hjälpsam, strukturerad och engagerad kollega som hoppar in och stöttar där det behövs. Vidare är du en pålitlig och flexibel person som lägger stor vikt vid att saker och ting blir skötta på ett korrekt sätt. Du gillar att jobba i team men trivs lika bra med att arbeta ensam. Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.

 

Du erbjuds

Du erbjuds ett konsultuppdrag med start i början av augusti och som förväntas fortlöpa i 6 månader, för rätt person finns det även goda chanser till att bli överrekryterad. Kunden har sitt kontor i Solna och du kommer jobba på plats minst 2 dagar i veckan. Tjänsten är förlagd till heltid på normal 40h/vecka. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Gabriel Spennare på gabriel.spennare@jurek.se

 

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

 

Välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Sökord: Ekonomiassistent , Kundreskontra, Leverantörsreskontra

 

Område

Solna

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

 Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 25 augusti . Arbetsort : Solna . Publicerat : 25 juli

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Ekonomiassistent till hyrköpsuppdrag i Solna