Jurek

Ekonom

Ekonom med erfarenhet från kommunal verksamhet sökes.

 

Du förväntas bidra i ekonomiavdelningens utvecklingsarbete inom redovisningsområdet med fokus på löpande bokföring och bokslut. Tillsammans med verksamheten kommer du att leverera månads och årsbokslut. Rapportering och analys av redovisningen sker månadsvis. Vi arbetar med ständiga förbättringar och effektiviseringar i våra processer och här kommer du förväntas vara delaktig.

 

 

Kvalifikationer

Till denna tjänst söker vi dig som är civilekonom eller har motsvarande akademisk utbildning med inriktning mot redovisning och som har erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete. Du har väl dokumenterade kunskaper och erfarenhet av kommunal redovisning på kommunövergripande nivå, antingen som konsult, revisor eller som medarbetare från liknande uppdrag.

 

Du drivs av att nå uppsatta mål och eftersom vi arbetar med ständiga förbättringar för att fortlöpande effektivisera våra processer behöver du ha god förmåga att sätta dig in i olika frågeställningar och vara van att driva förändring i komplexa organisationer.

 

Du har ett prestigelöst sätt kommunicera i både tal och skrift och behöver vara lösningsfokuserad, vidare är du strukturerad, noggrann och analytisk.

 

 

Du erbjuds:

Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du kommer arbeta hos vår kund men vara anställd som konsult hos Jurek Rekrytering & Bemanning.

Uppdraget beräknas starta omgående och pågå till ca 2021-11-30 med eventuell möjlighet till förläning.

 

För frågor om tjänsten kontakta konsultchef Karin Thorstensson, 073-980 69 27.

 

Varmt välkommen med din ansökan! 

 

Område: Växjö

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Växjö . Publicerat : 3 juni

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Ekonom