Jurek Bemanning

Driven ekonomiassistent till Sollentuna

Till vår kund, ett nationellt företag inom trafiksäkerhet söker vi nu en driven ekonomiassistent inom leverantörsreskontra med start omgående. För rätt person finns chans till fast anställning. Du kommer ingå i ett team på 4 personer på ekonomiavdelningen och rapporterar till redovisningsansvarige.Arbetsbeskrivning:

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar:

  • Leverantörsreskontra
  • Granska fakturor
  • Skicka för attest
  • Upprätta betalfiler
  • In/utbetalningar
  • Påminnelsehantering
  • Avstämningar
  • Lyfta kreditspärrar
  • Posthantering
  • Back upp på kundreskontra


Vem är du?

Vi söker dig med lägst gymnasieutbildning inom ekonomi och några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har förståelse för flödet och kan självständigt driva ditt eget arbete. Har du dessutom erfarenhet av affärssystemet Jeeves  ses det som meriterande. För att bli framgångsrik i rollen ser vi att du gillar att effektivisera processer och rutiner, är en driven person som tycker om att ta initiativ och gärna kommer med nya idéer till förbättringsarbete. Du är proaktiv, noggrann och inte rädd för att hugga in där det behövs. Du kommer ha många kontaktytor inom organisationen och jobbar nära inköpsavdelningen varför du gillar ett nära kollegialt samarbete och telefonen som arbetsredskap.Du erbjuds

En spännande roll som ekonomiassistent med stora utvecklingsmöjligheter och chans att påverka sin roll och skapa nya arbetssätt. Är du rätt person finns även chans till fast anställning.  Tjänsten omfattar heltid eller deltid på minst 3 dagar i veckan med start i mitten på juni och ingår i vår uthyrningsverksamhet och du kommer att vara anställd som konsult via oss på Jurek Rekrytering & Bemanning.


Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Sophie Hersvall sophie.hersvall@jurek.seOm verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.


Välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.Område:

Stockholm
Stockholms län


Anställning: 

Visstid Heltid


Kontakt:

Sophie Hersvall

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 28 maj

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Driven ekonomiassistent till Sollentuna