Jurek Bemanning

HR-Partner till kommun i söderort

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Arbetsbeskrivning

Till en kommun i söderort söker vi nu en HR-Partner för ett konsultuppdrag. Start är omgående och 6 månader framåt. Omfattning kan både vara heltid eller deltid. Uppdraget handlar om att arbeta i ett verksamhetsnära HR-stöd för att stötta chefer. Det innebär att:

  • Ge stöd och råd till chefer i olika HR-processer
  • Chefs- och medarbetarutbildningar
  • Delta i olika utvecklingsuppdrag och bedriva ett kontinuerligt förbättringsarbete

Vem är du?

Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom HR och som har minst 1-2 års erfarenhet av brett HR-arbete. Du har mycket goda kunskaper i svenska, tal och skrift.

Som person är det viktigt att du kan vara flexibel och att du har ett stort engagemang för utveckling. Du är självgående och har ett konsultativt arbetssätt med verksamheten i fokus. Du har ett bra bemötande och inger förtroende mot andra i din omgivning.

Du erbjuds

Ett uppdrag på en kommun i söderort. Uppdraget är start omgående och 6 månader framåt. Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du kommer vara anställd av Jurek men arbeta ute hos vår kund. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef My Bergdahl på my.bergdahl@jurek.se. Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se.

Vi tar inte emot ansökningar via email.

 

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
My Bergdahl
my.bergdahl@jurek.se

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 4 mars . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 4 februari

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb HR-Partner till kommun i söderort