Jurek Bemanning

Driven ekonomiassistent till Midroc Alucrom AB

Om företaget

Midroc Alucrom AB (etablerat 1953) är Sveriges klart största rostskyddsentreprenör med verksamhet på flera platser i Sverige, Finland & Polen. Kärnverksamheten är blästring & avancerad ytbehandling på våra fasta målningsstationer eller som entreprenader i fält. Vi är ett företag med det lilla bolagets lättrörlighet som främjar den personliga utvecklingen men har den stora koncernens trygghet i ryggen.

 

 

Arbetsbeskrivning

Som ekonomiassistent kommer du hantera kundreskontran för Alucrom AB. I rollen är dina huvudsakliga ansvarsområden kundfakturering, kundinbetalningar, påminnelser/krav och räntefakturering. Du kommer också i din roll driva förbättrings- och utvecklingsarbete tillsammans med dina kollegor på ekonomiavdelningen. Är du rätt person kommer du på sikt gå in i rollen som löneansvarig för bolaget.

 

I tjänsten ingår även att du ansvarar för receptionen, posthantering, inköp av kontorsmaterial och administration av företagets leasingbilar.

 

 

Vem är du?

Vi söker dig med några års erfarenhet av rollen som ekonomiassistent, gärna i kombination med en eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Du är trygg i att självständigt sköta de löpande uppgifterna inom kundreskontra- och receptionisttjänsten samt har ett intresse för att i framtiden vilja utvecklas inom löneområdet.

 

Vidare tror vi att du är lyhörd, social och trivs med att arbeta tillsammans med andra. Du är mån om att alltid leverera goda resultat och duktig på att prioritera och se vad som behövs göras för stunden. Du har ett gott sinne för siffror och är noggrann samt effektiv.

 

Det svenska språket talar och skriver du obehindrat och känner dig även trygg i att kommunicera på engelska i tal och skrift.
Företaget jobbar i affärssystemet Jeeves.

 

 

Du erbjuds

Du kommer erbjudas en spännande roll på ett företag och koncern i framkant. Alucrom sitter i moderna och fräscha lokaler i Eriksberg. Företaget präglas av en professionell miljö med god kultur.

 

I denna rekrytering samarbetar Midroc Alucrom AB med Jurek Rekrytering & Bemanning.

 

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Charlotta Hansen på 0766331448 alternativt charlotta.hansen@jurek.se.

 

Urval sker löpande varför vi snarast ser fram emot din ansökan.

 

 

Område:
Göteborg
Västra Götalands län

 

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

 

Kontakt:
Charlotta Hansen
0766-33 14 48

 

 

 Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 20 december . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 20 november

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Driven ekonomiassistent till Midroc Alucrom AB