Jurek Bemanning

Digital Marknadsförare till Liber

Vi söker en vikarie till Libers avdelning för Digital Marknadsföring. Du kommer att arbeta med planering, genomförande och uppföljning av olika kampanjer i Libers Sälj- & Marknadsprocesser. Du kommer att arbeta kontinuerligt i Libers olika CRM- , Webb & Säljstödssystem.

 

I rollen ingår att arbeta löpande med aktivitetsplaner som stöttar Libers prioriterade segment och produkter, och du ansvarar för att genomföra olika digitala marknadsaktiviteter. Konkreta arbetsuppgifter kan vara att ta fram "content" som är relevant och hjälpsamt för Libers kunder, bearbeta bilder och skriva texter för nyhetsbrev och Libers digitala kanaler så som liber.se och sociala medier (främst Facebook och Instagram) - och göra erbjudanden i olika kampanjer.

 

För att komma till din rätt förutsätter vi att du tycker om samt har god erfarenhet av att skapa innehåll i digitala medier och göra kampanjer i sociala medier. Du har god vana av att arbeta med film, bild/rörlig media såväl som content, samt att du formulerar dig mycket väl i text för att kunna skapa innehåll i olika digitala kanaler.

 

 

Vem är du?

Du ska ha en relevant eftergymnasial utbildning inom marknadskommunikation och ca tre års erfarenhet av likande roll. Du ska vara drivande, analytisk och effektiv. Du bör ha en mycket god samarbets- och kommunikationsförmåga och kunna hålla ihop många olika delar i en aktivitet. Du bör ha erfarenhet av att jobba med content marketing och sociala medier. Vidare är du en mycket god organisatör och noggrann i ditt arbetssätt. 

 

Rollen kräver att du har mycket goda skriftliga kunskaper i svenska, samt erfarenhet av att arbeta i nyhetsbrevs- och CRM-system, bildhanteringsverktyg, filmverktyg, Google Analytics och Office.

 

 

Vi erbjuder dig

en unik möjlighet att få arbeta med ett gäng ambitiösa, roliga och driftiga kollegor som alla har ett stort intresse och passion för utbildningsområdet. Tjänsten är ett vikariat med start snarast, och beräknad längd om ca 3-4 månader.

 

För ytterligare information om tjänsten kontakta Sense Talents/Jurek Marknad, Lotta Köhler, e-post lotta.kohler@jurek.se - Varmt välkommen med din CV så snart som möjligt. Urval sker löpande.

 

 

Område:

Solna

Stockholms län

 

Anställning: 

Tillsvidare Heltid

 

Kontakt:

Lotta Köhler

 

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 27 mars . Arbetsort : Solna . Publicerat : 27 februari

Kategorier : Försäljning & Marknadsföring


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Digital Marknadsförare till Liber