Jurek Bemanning

Redovisningsekonom till bolag i city

Om företaget

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Arbetsbeskrivning

Till vår kund i centrala Stockholm söker vi nu en redovisningsekonom med start omgående för ett konsultuppdrag som sträcker sig fram till slutet av januari. Uppdraget innebär att arbeta med löpande arbetsuppgifter inom redovisning och rapportering av moms och skatter, kvartals rapportering och årsbokslut. Du kommer samarbeta tätt ihop med Financial controller.

De huvudsakliga arbetsuppgifterna är:

  • Löpande redovisning
  • Avstämningar
  • Momsredovisning och skattedeklarationer
  • Årsbokslut
  • Kvartalsrapportering

Vem är du?

Vi söker dig som har akademisk eller eftergymnasial utbildning inom ekonomi och minst 5 års erfarenhet av likande arbetsuppgifter. Du har mycket goda redovisningskunskaper och van vid att jobba med engelska som arbetsspråk. God systemkompetens, gärna i SAP men inget krav. Vidare ser vi även att du är självgående och självständig, är en kommunikativ lagspelare som är noggrann och van vid ett högt arbetstempo.

Du erbjuds

Du kommer att erbjudas ett spännande uppdrag i en fartfylld internationell miljö som redovisningsekonom i trevliga lokaler nära Stureplan. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Sophie Hersvall, sophie.hersvall@jurek.se. Ansök på www.jurek.se

 

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Sophie Hersvall

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 25 oktober . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Redovisningsekonom till bolag i city