Jurek Bemanning

Digital Marknadskoordinator

Digital Marknadskoordinator
Vi söker en digital marknadskoordinator för kommande uppdrag. Du kommer bland annat att arbeta med planering, genomförande och uppföljning av olika kampanjer. Du tar självständigt ansvar för produktionen och driver processen framåt – själv eller i samråd med externa leverantörer. Som Marknadskoordinator arbetar du med innehåll och layout i form av exempelvis utskick till kund, säljmaterial och lojalitetsprogram men har även ett stort fokus på den digitala kundresan. Marknadskoordinatorn har en viktig funktion i att säkerställa att marknadsföringen konverterar till försäljning.


Vi ser gärna att du:

-          Har en god social kompetens och en stark kommunikativ förmåga.
-          Är strukturerad och organiserad i ditt arbetssätt, med en förmåga att driva projekt framåt.
-          Resultatinriktad och initiativtagande – du levererar bra resultat som för verksamheten framåt och är mån om att lyckas.
-          Är effektiv, med en god förmåga att prioritera.
-          Har arbetat med postala och digitala utskick till kunder.
-          Har arbetat med kampanjer, reklam och säljstöd med en god känsla för copy och layout.

För att komma till din rätt förutsätter vi att du tycker om samt har god erfarenhet av att skapa innehåll i digitala medier och göra kampanjer i sociala medier. Du har god vana av att arbeta med film, bild/rörlig media såväl som content, samt att du formulerar dig mycket väl i text för att kunna skapa innehåll i olika digitala kanaler.


Vem är du?

Du ska ha en relevant eftergymnasial utbildning inom marknadskommunikation och cirka tre års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du ska vara drivande, analytisk och effektiv. Du bör ha en mycket god samarbets- och kommunikationsförmåga och kunna hålla ihop många olika delar i en aktivitet. Du bör ha erfarenhet av att jobba med content marketing och sociala medier. Vidare är du en mycket god organisatör och noggrann i ditt arbetssätt.

Vi önskar att du har mycket goda skriftliga kunskaper i svenska, samt erfarenhet av att arbeta i nyhetsbrevs- och CRM-system, bildhanteringsverktyg, filmverktyg, Google Analytics och Office.


Om Jurek:

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare karin.thorstensson@jurek.se

Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande, så du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
 

Område:

Malmö
Skåne län

Anställning:

Tillsvidare Heltid

Kontakt:

Karin Thorstensson


Ansök nu

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 11 oktober

Kategorier : Försäljning & Marknadsföring


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Digital Marknadskoordinator