Jurek Bemanning

Office Assistant till försäkringsförmedlare i Norrort

Arbetsbeskrivning
För vår kunds räkning söker vi nu en Office Assistant/administratör för ett uppdrag med start omgående, som förväntas 2-4 månader framåt. I rollen kommer du att arbeta administrativt i företagets interna system samt Excel och vara behjälplig på kontoret med både högt och lågt.


Din profil
Vi söker dig som har några års erfarenhet av en administrativ och serviceinriktad roll och som trivs i en internationell miljö. För att trivas i rollen krävs att du är serviceinriktad, lyhörd och lösningsorienterad med en positiv inställning. Du är en ansvarstagande person och har en god förmåga att arbeta självständigt. Vidare kommunicerar du obehindrat på svenska och engelska, i både tal och skrift.


Du erbjuds

En varierande roll på ett globalt företag i Norrort. Tjänsten förväntas tillsättas omgående och pågå 2-4 månader framåt.

Detta är ett konsultuppdrag - vilket betyder att du är anställd som konsult hos Jurek Rekrytering & Bemanning, men arbetar ute hos kund. Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Angeliqa Haapanen på 
angeliqa.haapanen@jurek.se

Välkommen in med din ansökan redan idag då vi går igenom urvalet löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.


Om bolaget

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Sökord: Kontorsassistent, Office Manager, Service, Kommunikation, Administration, Receptionist, Service Manager, Office Assistant, Kontorsansvarig, Office Assistant, Assistant, Värdinna, Office Coordinator, Koordinator, Service, Administration, Administratör.

Område:

Stockholm
Stockholms län

Anställning:

Visstid Heltid

Kontakt:

Angeliqa Haapanen
angeliqa.haapanen@jurek.seAnsök nu

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 7 november

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Office Assistant till försäkringsförmedlare i Norrort