Jurek Bemanning

Digital Communication Manager till Investis

Om verksamheten

Investis hjälper börsbolag med delar till eller hela webbplatser för företagsinformation. Genom hög specialistkompetens och ett brett utbud av tjänster kan Investis erbjuda tjänster som förenklar vardagen för börsnoterade bolag och deras arbete med sin företags- och finansiella webbplats. Genom ett skalbart koncept kan Investis nå högre kvalitet för kunden på ett mer effektivt sätt jämfört med individuellt byggda lösningar.

Investis Sweden ingår i Investis Ltd, ett internationellt digitalt kommunikations- och IR-företag som arbetar med cirka 2000 börsnoterade bolag i Europa och USA. Investis som grundades 2000, hjälper sina kunder med företagskommunikation genom företags- och IR webbplatser, sociala medier, appar och mobila lösningar, video och webcasting samt tjänster för online-rapportering. Inom koncernen finns över 400 kommunikations-specialister på våra kontor i Göteborg, Helsingfors, London, New York och Indien. I Sverige och övriga Norden arbetar vi med över 200 stora och välkända noterade företag på de nordiska börserna.

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som vill arbeta med kvalificerad rådgivning/kundsupport inom digitala kommunikationstjänster till börsnoterade företag. I rollen kommer du arbeta med löpande service och underhåll av Investis kunders olika digitala tjänster. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av uppdateringar av webbplatser så som innehåll, text och nya funktioner. Rollen innefattar förmedling av ekonomisk information och innebär daglig kontakt med kunder. Rollen är ansvarsfull och kräver känsla för kvalitet.

Denna roll innebär en dynamisk kombination mellan kvalificerad kundsupport och rådgivning där du på ett konsultativt sätt ger den service och stöd som kunderna behöver. Du kommer vara en viktig del av Investis där du kommer bli ett ansikte utåt med mycket kontaktytor.

Vem är du?

Vi ser att du har en ekonomisk eller kommunikationsinriktad högskoleutbildning samt några års arbetslivserfarenhet från ekonomi och/eller finans. Du har goda datorkunskaper och är van användare av MS Office-paketet. Då rollen innebär tät kontakt med övriga enheter inom Investis bör du prata och skriva god engelska.

Som person är du utåtriktad och har en känsla för service. Du har ett intresse för företags- och finansiell information och digitala tjänster. Vidare trivs du i en roll med daglig kontakt med kunder och du är relationskapande.

Du erbjuds

Du erbjuds en spännande roll på ett företag med en dynamisk nisch i en inspirerande arbetsmiljö med stora utvecklingsmöjligheter. Tjänsten är placerad i Göteborg. Investis finns i luftiga kontorslokaler nära Fiskhamnen med fin utsikt över Göteborgs hamn.

I denna rekryteringsprocess samarbetar Investis med Jurek Rekrytering & Bemanning. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria Holmberg på maria.holmberg@jurek.se

 alt. på tel, 0761-83 55 24.

Urvalsprocessen sker löpande och du är varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via mail.

Område:
Göteborg
Västra Götalands län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Maria Holmberg
0761-83 55 24
maria.holmberg@jurek.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : Om 31 december 9999 . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 25 januari

Kategorier : Kommunikation


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Digital Communication Manager till Investis