Jurek

Dataskyddsjurist till JP Infonet

Brinner du för dataskyddsfrågor och uppskattar du att arbeta i team? Är du en strukturerad och självständig person som kan förmedla juridik på ett pedagogiskt och tydligt sätt? Då kan detta vara tjänsten för dig!

 

JP Infonet är ett familjeföretag och idag ett av Sveriges ledande juridiska informationsföretag. Vi tillhandahåller ett stort antal juridiska tjänster för offentlig sektor och näringsliv. Nu söker vi en dataskyddsjurist till JP Rådgivning i Helsingborg, Stockholm, Göteborg eller Karlstad.

 

Arbetsbeskrivning

I din roll som dataskyddsjurist kommer du att ingå i en grupp med andra dataskyddsjurister som agerar externt dataskyddsombud åt ett stort antal svenska myndigheter och kommunala bolag. Du kommer att ge juridisk rådgivning över telefon och mejlledes, och ibland på plats hos kund. Du kommer att jobba nära dina kollegor och få stöd och råd i ditt arbete.

 

Rådgivningen kan exempelvis bestå i att utreda och besvara juridiska frågor, genomföra tillsyn av myndigheters hantering av personuppgifter, säkerhetsklassa information och processer, göra rättsutredningar, hantera personuppgiftsincidenter för klients räkning och genomföra konsekvensbedömningar.

 

Vem är du?

Vi söker dig som har en svensk juristexamen och minst ett års erfarenhet av arbete inom dataskyddsområdet. Det är meriterande om du har arbetat mot eller inom offentlig sektor men det är inget krav. Goda kunskaper i det svenska språket samt en god stilistisk förmåga är viktigt i kommunikationen med våra kunder.

 

Som person är du prestigelös och trivs med att jobba i grupp. Vi ser gärna att du har en känsla för att sätta kundens frågor och behov i fokus. Du är en öppen och social person som trivs med många kontaktytor. Vidare är du en strukturerad och självständig person som kan förmedla juridik på ett pedagogiskt och tydligt sätt.

 

Vad erbjuder vi dig?

Du kommer till en prestigelös miljö med laget i fokus där vi satsar på våra medarbetare och erbjuder stor möjlighet till kompetensutveckling och en god löneutveckling. Hos oss har du möjlighet att specialisera dig inom ditt favoritområde eller bredda dig om du är nyfiken på andra rättsområden. Vi värnar om våra anställda och hos oss ges du möjlighet att ha en god balans mellan arbete och fritid.

 

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar JP Infonet med Jurek Rekrytering & Bemanning. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar via email utan ansökan sker via Jureks hemsida www.jurek.se. För frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Linn Marthinussen på telefon: +46 76 002 69 41 alternativt via email: linn.marthinussen@jurek.se

 

Om verksamheten

På JP Rådgivning jobbar vi till största delen mot offentlig sektor, främst kommunal verksamhet, där vi är ett juridiskt stöd både till kommunledning och nämnder, liksom till handläggare och chefer inom de olika förvaltningarna. Utöver dataskyddsområdet har vi specialistkompetens framför allt inom de socialrättsliga och skoljuridiska områdena. Vi utför även flera uppdrag inom arbetsrätt/arbetsmiljö och mark-och miljörätt.

 

JP Infonet är ett familjeföretag och idag ett av Sveriges ledande juridiska informationsföretag. Vi tillhandahåller ett stort antal juridiska tjänster för offentlig sektor och näringsliv. Verksamheten startade 2000 och har vuxit kraftigt sedan dess. Idag har företaget ca 90 anställda varav majoriteten är jurister fördelade på kontor i Gamla stan i Stockholm, i centrala Helsingborg, Göteborg och i Karlstad.

 

Område

Helsingborg

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Helsingborg . Publicerat : 3 november

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Dataskyddsjurist till JP Infonet