Jurek Bemanning

Redovisningskonsult till leverantör av företagstjänster

Letar du efter en ny möjlighet att få arbeta med internationella kunder och i en redovisningsroll? I sådana fall kan vi ha konsultuppdraget för dig!

Till vår kunds kontor i centrala i Stockholm söker vi en erfaren redovisningskonsult som kommer att arbeta med ett antal internationella kunder. Som redovisningskonsult förväntas du på ett effektivt och kvalitativt sätt ge service till dina tilldelade kunder gällande redovisning och skatt. Du kommer att tillhöra ett Client service team och rapportera till Team Leader.

Vår kund sitter i fina lokaler vid Sergels Torg i Stockholm och ditt arbete kommer huvudsakligen att ske på kontoret. Vi söker dig med några års erfarenhet inom branschen och som vill bidra till kontorets tillväxt. I denna roll kommer du arbeta självständig med dina arbetsuppgifter och till din hjälp har du stöttande kollegor.


Arbetsuppgifter:

· Samla in och kontrollera bokföringsunderlag i enlighet med deadlines samt upprätthålla kompletta kundfiler
· Löpande bokföring, fakturering, betalningar och avstämningar
· Förbereda rapporteringar till kund
· Ha kontakt med kund, revisor, skatterådgivare, advokat och andra berörda parter för att erhålla nödvändig information för rapporteringsändamål
· Förbereda momsdeklarationer till Skatteverket samt relevanta rapporter till Statistiska centralbyrån.


Kvalifikationer:

· Erfarenhet av redovisning från svensk redovisningsbyrå
· God vana vid att självständigt upprätta bokföring samt avstämningar
· Van vid att självständigt upprätta momsdeklarationer
· Mycket goda kunskaper i Excel
· Talar och skriver svenska och engelska obehindrat


Meriterande:

· Kunskaper i IFRS och/eller US GAAP
· Erfarenhet av bokslutsarbete
· Erfarenhet av redovisning i utländska valutor
· Erfarenhet av rapportering till Finansinspektionen
· Erfarenhet av Fortnox, Microsoft Dynamics, Wolters Kluwer Bokslut & Skatt


Vem är du:

För att passa i rollen ser vi att du har några års arbetslivserfarenhet från redovisningsarbete och du är en person som är intresserad av att jobba med internationella bolag. Då du arbetar med ett flertal kunder samtidigt är det viktigt att du har en social framtoning, god prioriteringsförmåga och att du håller deadlines. Du är inte rädd för förändringar och du har ett strukturerat, lösningsfokuserat och proaktivt förhållningssätt. Vidare ser vi att du är en trygg och öppen, social person som gärna delar med dig av dina kunskaper till såväl kunder som kollegor.


Du erbjuds:

Du erbjuds ett konsultuppdrag i en ansvarsfylld roll och på en arbetsplats i en internationell miljö som präglas av mångfald, både när det gäller kön, ålder och etnicitet. Här har du chans att vara med och påverka kulturen och rutinerna som sätts i teamet och hos bolaget i stort. För rätt person erbjuds goda utvecklingsmöjligheter och du får stort eget ansvar i ett team som gillar att ha roligt tillsammans. Ett stort plus är såklart den fantastiska vyn från 13:e våningen på Sergels Torg med utsikt över nästan hela Stockholm!

Då urvalsprocessen sker löpande ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Sophie Paus på sophie.paus@jurek.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail.

Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se. Vi ser fram emot att höra från dig redan idag!


Område:

Stockholm
Stockholms län

Anställning: 

Visstid Heltid

Kontakt:

Sophie PausAnsök nu

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 12 juni

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Redovisningskonsult till leverantör av företagstjänster