Jurek Bemanning

Kvalitetstekniker till Andrénplast, Göteborg

 

Arbetsbeskrivning
I rollen som Kvalitetstekniker ansvarar du tillsammans med en kollega för att tillse att PPAP och mätningar blir genomförda. Du har en varierande och rolig arbetsdag där du dels är operativ genom mätning samt administrativ genom rapporter och dokumentation. Du har täta kontakter med kunder och leverantörer per mail, telefon och skype. Du kommer på sikt även att vara delaktig i att driva företagets kvalitetsärenden, där både interna och externa avvikelser inkluderas. Du förser också ekonomiavdelningen med information om eventuell debitering alternativt kreditering om behov finns. I rollen krävs det att du kan ta egna initiativ och hitta både kort- och långsiktiga åtgärder.

Som kvalitetstekniker kommer du vara delaktig i att driva företagets interna kvalitetsarbete framåt och se över förbättringar samt korrigerande & verifierade åtgärder på avvikelser som en grundsten. Avdelningen hanterar även interna och externa revisioner.

På Andrénplast AB får du möjligheten att utvecklas i en spännande roll, på ett fartfyllt och engagerat företag tillsammans med nyfikna och kompetenta kollegor. Detta är ett långsiktigt konsultuppdrag med start omgående som sträcker sig minst till december 2019. För rätt person finns chans till anställning hos kund. Vem söker vi till denna roll?

Vi söker dig som har arbetat som kvalitets- eller mättekniker tidigare och är redo för nya utmaningar. Har du arbetat med PPAP i industrimiljö alternativt inom automotive är detta mycket meriterande. Har du dessutom erfarenhet av Polyworks eller CAD-mjukvara är detta ett stort plus. Som person tror vi att du är prestigelös, effektiv och självgående.


Du trivs med att arbeta i ett högt tempo och en god prioriteringsförmåga. Som kvalitetstekniker är dagen fartfylld och rolig vilket innebär att du kommer vara i ständig utvecklig och få växa i din roll. Vi ser att du som söker talar och skriver svenska och engelska flytande.Du erbjuds

Vi kan erbjuda en utvecklande och rolig roll i en spännande bransch på ett intressant företag. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.


Detta ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer vara anställd som konsult via Jurek Rekrytering & Bemanning men uthyrd till Andrénplast AB. För frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Julia Järvholm på julia.jarvholm@jurek.seOmråde:

Göteborg
Västra Götalands län


Anställning: 

Visstid Heltid


Kontakt:

Julia Järvholm

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 5 april . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 5 mars

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Kvalitetstekniker till Andrénplast, Göteborg