Jurek Bemanning

Chefssekreterare sökes till kommun

Just nu söker vi dig som tidigare arbetat i en roll som chefssekreterare eller liknande. Är du serviceinriktad och är på jakt efter ett nytt uppdrag/tjänst? Välkommen in med en ansökan redan nu!

 

Arbetsbeskrivning

I denna roll kommer du att arbeta som sekreterare till verksamhetschefer tillsammans med en andra sekreterare. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av telefonpassning, bokning av konferenser, mötesbokningar, viss fakturahantering samt boka flyg och hotellbokningar. Det kan även förekomma andra arbetsuppgifter. Kommunen ligger i nordöstra Stockholmsområdet.

 

Vem är du?

Stor vikt kommer läggas vid personliga egenskaper då vi ser att du har social kompetens, god samarbetsförmåga samt har ett prestigelöst förhållningsätt. Utöver det ska du ha:

 

  • Avslutad gymnasieutbildning
  • Tidigare arbetslivserfarenhet som chefssekreterare eller liknande arbete
  • Goda kunskaper i MS Office
  • Meriterande är om du har erfarenhet av kommunal verksamhet

Vad vi erbjuder

Ett konsultuppdrag på heltid, med start så snart som möjligt. Uppdraget löper i 4 månader, med stor chans till förlängning. Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Kajsa Lidén via mail: kajsa.liden@jurek.se

 

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

Om Jurek

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

 

Sökord: Chefssekreterare, kommun

 

Område:

Stockholm

Stockholms län

 

Anställning:

Visstid Heltid

 

Kontakt:

Kajsa Lidén

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 18 september

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Chefssekreterare sökes till kommun