Jurek

Chefsassistent sökes till trevliga Andreas Stihl Norden AB

STIHL erbjuder maskiner och produkter för trädgård, skog och grönytor. Via certifierade återförsäljare tillhandahålls bland annat batteridrivna trädgårdsmaskiner som robotgräsklippare, häcksaxar och grästrimmrar samt högtryckstvättar, motorsågar, röjsågar och smarta lösningar för såväl konsumenter som professionella användare. STIHL är en global koncern med kvalitet och säkerhet som ledord och arbetar för att bidra till en mer hållbar framtid. Koncernen har drygt 20 000 medarbetare och omsatte 5,06 miljarder euro år 2021. Det nordiska huvudkontoret finns i Sverige med verksamhet i Norge, Danmark och Finland. Läs mer på www.stihl.se.

 

Rollbeskrivning

Till STIHL söker vi nu dig som vill axla den roliga och fartfyllda rollen som chefsassistent! Detta är en tjänst där ingen dag är den andra lik, och där du som brinner för att ge service i toppklass kommer trivas alldeles utmärkt. Exempel på arbetsuppgifter som kan förekomma är:

 

- Chefsstöd

- Hotell- & taxibokningar

- Delaktighet vid planering & utförande av event

- Ansvar för bolagets gemensamma frukost en gång per månad

- Inköp av kontorsmaterial, fika och frukt

- Protokollförare vid möten

- Mötesinbjudningar

 

Detta är ett konsultuppdrag med start omgående som sträcker sig till 31/12-2023 & tjänstens omfattning är på 100%. Rollens placering är på STIHLS trevliga huvudkontor beläget i Stenkullen. Hit finns det goda kommunikationsmöjligheter med både tåg som stannar i närheten och parkering precis utanför kontoret.

 

Vem söker vi till rollen som chefsassistent?

Vi söker dig som arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare – kanske har du arbetat som receptionist eller koordinator och känner att detta är ditt nästa steg! Som person tror vi att du är serviceminded, prestigelös och ödmjuk. Du tycker om att arbeta tillsammans med människor och gör gärna det lilla extra för att skapa trivsel omkring dig.

 

Då du har flertalet kontaktytor som talar & skriver både svenska och engelska behöver du som söker behärska båda språken flytande. Vi ser också att du har körkort då viss bilkörning kan förekomma i tjänsten.

 

Ansökan

I denna process samarbetar Andreas Stihl Norden AB med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Julia Järvholm på julia.jarvholm@jurek.se.

 

Vi ser med glädje framemot Din ansökan!

 

Område

Lerum

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Lerum . Publicerat : 13 mars

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Chefsassistent sökes till trevliga Andreas Stihl Norden AB