Jurek Bemanning

Chef för ekonomi och HR till Global Child Forum

Är du den stjärna vi söker för rollen som chef för ekonomi och HR på Global Child Forum?


I denna nyinrättade tjänst har du en delad roll med ett övergripande ansvar för både ekonomi- och HR-funktionen. Till arbetsuppgifterna hör:

  • Upprättande av budget och bokslut, löpande prognos, analys och resultatuppföljning
  • Intern och extern ekonomisk rapportering och redovisning till ledning, styrelse, finansiärer och andra intressenter
  • Kontakt gentemot redovisningsbyrå avseende löpande redovisning, löneadministration, löpande rapportering samt årsrapportering
  • Framtagande av väl fungerande rutiner och processer för att sätta upp och nå verksamhetsplaner och mål
  • Stöd vid upprättande och implementering av finansiella avtal, strategier och styrdokument i syfte att förbättra stiftelsens totala effektivitet
  • Fortsatt utveckling av infrastruktur för internkontroll, projektredovisning och resursmanagement
  • Stöd till generalsekreteraren i personalfrågor avseende bl a kompetensförsörjning och kompetensutveckling, rekrytering, anställningsavtal och fackliga förhandlingar
  • Upprätthållandet av en god arbetsmiljö, personalpolicy och administration av medarbetarundersökningarVem är du?

Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom ekonomi och god kännedom om HR, svensk arbetsrätt och lön. Du har erfarenhet av en liknande tjänst med både ekonomi och HR-frågor från en mindre, gärna idéburen, organisation eller företag. Vana av att utveckla interna rutiner och processer är meriterande.


Då Global Child Forum är en global organisation ser vi gärna att du är van att arbeta i en internationell miljö och hanterar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift. Du är väl förtrogen med moderna ekonomi- och administrativa datasystem.


Du är en ansvarstagande person som arbetar noggrant och strukturerat och får saker uträttade med hög kvalitet. Du är självgående och van att leda och driva dina projekt. Vidare har du en god analytisk och strategisk förmåga med känsla för helheten, liksom ett intresse för organisations- och verksamhetsutveckling. Att du har en god samarbetsförmåga, är lösningsorienterad och lyhörd samt besitter en väl utvecklad kommunikativ förmåga ser vi som självklart.Du erbjuds

Om du har intresse för en spännande och viktig roll som en del i Global Child Forums fortsatta resa finns här en fantastisk möjlighet. Du ingår i ett dynamiskt team på vårt kontor i Gamla Stan i Stockholm och du rapporterar direkt till generalsekreteraren.


I denna rekryteringsprocess samarbetar Global Child Forum med Jurek Rekrytering & Bemanning. För mer information om verksamheten, se www.globalchildforum.org. Global Child Forum ser fram emot att hälsa sin nya medarbetare välkommen så snart som möjligt och urvalsprocessen kommer att ske löpande så tveka inte att söka via www.jurek.se redan idag. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet i denna rekrytering.


För mer information om Global Child Forum, se www.globalchildforum.org. För mer information om tjänsten vänligen kontakta Susanne Waering, susanne.waering@jurek.se.


Ekonomichef/Administrativ chef/förändringsledare/HR-ansvarig


Område:

Stockholm
Stockholms län


Anställning: 

Tillsvidare Heltid


Kontakt:

Susanne Waering

 

 

Ansök nu 

Sista ansökningsdag : Om 13 timmar . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 21 mars

Kategorier : Chef & Ledning Ekonomi & Finans HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Chef för ekonomi och HR till Global Child Forum