Jurek Bemanning

CFO med kärlek för affärer

Om företaget
Holistic är ett snabbt växande kunskapsföretag med försäljning av egenutvecklade, högkvalitativa kosttillskott under eget varumärke via återförsäljare. Vi erbjuder våra kunder utöver effektiva produkter av hög kvalitet även seminarier och föredrag inom området kost och hälsa, integrativ medicin samt personlig utveckling. Med vår kunskap och vårt engagemang hjälper vi människor att ta kontroll över sitt liv och leva medvetet och bidrar därmed till att skapa friskare och gladare människor och ett bättre samhälle.

Företaget finns i Norrköping och har 35 anställda. Vi har blivit utsedda till Gasellföretag fyra gånger och Superföretag vid två tillfällen. Vi växer så det knakar! Vi värnar mycket om våra återförsäljare – god service och närhet till kunden, är mycket viktigt för oss. Vi säljer idag till kunder i huvudsakligen Sverige men har påbörjat vår internationalisering. Därför söker vi nu en CFO som kan tänka sig att ta Holistic långt utanför Sveriges gränser.

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu dig som vill vara med på vår fortsatta, starkt expansiva resa. I din roll, som kommer att ha stor påverkan i att leda verksamheten framåt, ingår fullt ansvar för finans, legal, personal-och organisationsutveckling.

Som CFO på Holistic är din huvuduppgift att ansvara för bolagets helt outsourcade ekonomifunktion samt ekonomisk rapportering till VD och styrelse. Utöver det  ansvarar du även för stabsfunktionen som för närvarande består av Controlling och HR. Du kommer ha stor frihet att vidareutveckla och forma stabsfunktionen enligt företagets växande behov och dina preferenser.

Som del av ledningsgruppen i det tillväxtföretag Holistic är förväntas du vara drivande i företagets fortsatta utveckling både inom men också utanför ditt direkta ansvarsområde. Holistic växer med 25% per år och möter nya utmaningar varje dag. Ett starkt driv och insikten att allt alltid kan göras lite bättre kommer att vara en naturlig del av din vardag.

Du kommer också ha ett operativt uppdrag med fullt resultatansvar utanför stabsfunktionen. I ditt första sådana uppdrag kommer du att ansvara för kartläggning och utveckling av nya internationella marknader.

Vem är du?
Vi söker dig med stor framåtanda och stort driv som vill arbeta verksamhetsnära och tillsammans med medarbetare som brinner för organisationen i stort. Som person är du förändringsbenägen, lösningsorienterad och proaktiv. Du trivs med att arbeta i en snabbrörlig och dynamisk miljö i en roll med stort eget ansvar. Genom ditt intresse för hälsa och holistiskt tänkande sätter du människa och miljö i centrum. Du är lyhörd med en förmåga att leda arbete under utveckling samtidigt som du har ett pedagogiskt och empatiskt förhållningssätt gentemot dina medmänniskor.

Vi ser även att du har:

- En bakgrund inom ekonomi med tidigare ansvar som ekonomichef, CFO eller liknande

- Ett mycket stark affärsmässigt tänk och driv, gärna med erfarenhet av tidigare ansvar som affärsområdeschef eller liknande

- Erfarenhet från tillväxtbolag i internationell miljö eller starkt värderingsstyrda bolag

- Erfarenhet av att leda

- Förmåga att se både helhet och detaljer

Har du dessutom erfarenhet från produktbolag, av projektledning samt erfarenhet av att driva investeringar och förvärv ses det som meriterande.

Du erbjuds
Du erbjuds en utmanande och utvecklande roll på ett företag i tillväxt med starkt engagerade medarbetare som alla arbetar för att skapa en fredligare värld och en friskare planet. Vi eftersträvar balans mellan kropp och själ vilket genomsyrar vårt kontor som går i naturens tecken. Vår företagskultur förespråkar att vi tar hand om oss själva och varandra genom att erbjuda bland annat yoga i våra kontorslokaler.

I denna rekrytering samarbetar vi med Jurek Rekrytering & Bemanning. Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Karolina Wahlström 076-297 87 95 alt. karolina.wahlstrom@jurek.se. Ansök på www.jurek.se

Välkommen in med din ansökan!

Start
Efter överenskommelse.

Sista ansökningsdag
Vi intervjuar löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

 

Område:
Norrköping
Östergötlands län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Karolina Wahlström
0762-97 87 95

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 27 mars . Arbetsort : Norrköping

Kategorier : Chef & Ledning Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb CFO med kärlek för affärer